Φροντίδα Πως να πλησιάσω το χέρι σε lovebirds;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης gordons
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

gordons

PB New Member
Εγγραφή
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα
14
Πόλη
Ορεστιάδα
τo zευγαρακι μου εκλεισε 2 εβδομαδες στην οικογενεια, μπορω να πω πως εχουν ηρεμησει αρκετα ειδικα το αρσενικο!(το θηλυκο με ψιλοφοβατε ακομα)
Τωρα ομως θελω να με βοηθησετε για το πως να τα πλησιασω με το χερι, δηλαδη να τα πιασω χωρις να τσακωθουμε, αν γινετε βεβαια...
ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας
 
Τωρα ομως θελω να με βοηθησετε για το πως να τα πλησιασω με το χερι, δηλαδη να τα πιασω χωρις να τσακωθουμε, αν γινετε βεβαια...
αυτο θελει πολυ χρονο και υπομονη!
Προσεκτικα με αργες κινησεις βαζεις το χερι στο κλουβι κ βλεπεις αντιδρασεις. Προσεχεις να μην χτυπας το κλουβι κ το ταρακουνας. Αφηνεις ακινητο το χερι για λιγο κ τα πλησιαζεις σιγα σιγα. Ακομη καλυτερα αν εχεις σε ανοιχτη παλαμη καποια λιχουδια που τους αρεσει κ δεν μπορουν να αντισταθουν.
Πλησιαζεις το χερι αλλα αν δεις οτι φευγουν ή χτυπιουνται εδω κι εκει σταματας κ συνεχιζεις την επομενη φορα ή αργοτερα.
Προσοχη, δεν περιμενουμε αποτελεσμα σε 2 μερες! Αυτο ειναι μια διαδικασια που μπορει να παρει απο μερες ως μηνες! Εξαρταται απο τη διαθεση κ τον χαρακτηρα του πουλιου κ τη δικια σου. Μην το πιεσεις - εχασες το παιχνιδι! Θα σε παει με τους ρυθμους του. Το σημαντικο ειναι να κερδισεις την εμπιστοσυνη του!
Επισης μπορει αυτο να γινει σταδιακα. Δηλαδη μπορει πχ πρωτα να σε αφησει να το χαιδεψεις στη κοιλιτσα, μετα απο λιγο καιρο να σου δωσει το ποδαρακι του, μετα απο λιγο να ανεβει στο χερι κοκ.
 
για να προχωρισεις σε ενα τοσο μεγαλο βημα θελει παρα πολυ υπομονη και προσπαθεια για να καταφερεις να κερδισεις την εμπιστοσυνη των Lovebird σου πρεπει να τους προσφερεις λιχουδιες και να τα πλησιαζεις σταδιακα εγω θα σου προτεινα να μην προσπαθησεις κατι τετοιο απο τωρα γιατι θα χασεις ολη την εμπιστοσυνη που εχεις παρει μεχρι στιγμης κανε υπομονη και ολα θα ερθουν. (παρε τις γνωμες εμπειροτερων μελων του site)
 
Στην αρχη ειναι καλο να βαζεις το χερι σου μεσα στο κλουβι και να το κρατας ακινητο οση ωρα αντεχεις. Αν μπορεις να το κανεις μια δυο φορες την ημερα για κανενα τεταρτο θα ειναι καλα... Αν θελεις μπορεις να κρατας και κατι που τους αρεσει πολυ. Ειμαι της αποψης να μην κανεις κινηση να τα πλησιασεις αν φοβουνται διοτι θα τα τρομαξεις περισσοτερο. Θελει μεγαλη υπομονη αυτη η διαδικασια. Μολις αρχισουνε και παιρνουνε αυτο που κρατας θα εισαι σε καλο δρομο να συνεχισεις λιγο παρακατω βαζοντας το χερι σου στην αλλη ακρη του κλουβιου απο αυτη που καθονται ωστε να ερθουνε σε εσενα και να αποκτησουν ετσι αυτοπεποιθηση μαζι σου... 😉
 
ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΛΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΛΕΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ;
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΓΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ!
 
κατι που να τους αρεσει πολυ...
η δικια μου τρελαινεται να τρωει φρυγανια:D... Και το εχω ας πουμε σαν οπλο για να την προσεγγιζω.
σε αλλους μπορει να τους αρεσει καποιο φρουτο ή κατι αλλο... Κανε δοκιμες... Ανακαλυψε τι του αρεσει και δελεαζε τον δινοντας του το.
 
Το δικό μου πάντως (μια βδομάδα περιπου το έχω) μόλις με βλέπει νομίζει πως βλέπει τον... Δράκουλα. Αμα δεν του δώσω σημασία ηρεμεί. Αν πάω να αλλάξω νερό κλπ, κτυπιέται και κάνει σαν τον λύκο στο κλουβί.
 
Το δικό μου πάντως (μια βδομάδα περιπου το έχω) μόλις με βλέπει νομίζει πως βλέπει τον... Δράκουλα. Αμα δεν του δώσω σημασία ηρεμεί. Αν πάω να αλλάξω νερό κλπ, κτυπιέται και κάνει σαν τον λύκο στο κλουβί.
Don't Worry κ εμενα το ιδιο μου κανει ειδικα το θηλυκο τσιριζει τοσο δυνατα που σου σπαει το τυμπανο😱
 
Prospatise na ta taisis apo xeri an ginete...otan tous katharizis prosexe na min tous tromazeis poli...kai sto telos vale to xeri sou sto klouvi kai kane san na pezeis sto pato tou klouviu...gia na tous prokalis endiaferon...kai meta na vgazeis to xeri sou...min prospatis na ta pianis ta papagalakia...mono na ta taisis apo to xeri...i kapou kapou vale tous daxtilo gia na anevoune...kai tha deis se liges vdomades tha sinithisoun to xeri sou...kai tha anevoun!
Kali epitixia!
 
Back
Top