Αναπαραγωγή Πως να σταματησω την κρεμα σε κοκατιλ 1 μηνος;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Marius
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Marius

PB New Member
Εγγραφή
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
19
Πόλη
Λευκωσία
Καλησπερα παιδια,

Εχω ενος μηνου κοκατιλ και το ταιζω εδω και 2 εβδομαδες με την σιριγκα, ηθελα να σας ρωτισω ποτε μπορει να πετασει για να μην μου φυγει και πως μπορω να του κοψω την κρεμα με τροφη κανονικη.

Ευχαριστώ
 
Καλησπέρα!
Το πουλί πρέπει να το ταΐζεις κυρίως με κρέμα μέχρι να γίνει 2 μηνών. Στο μεταξύ μπορείς να του βάζεις στο κλουβί του σπασμένη τροφή για κοκατίλ, ώστε να μπορεί να τη φάει, λιωμένα φρούτα και λαχανικά. Έτσι θα μπορεί να δοκιμάζει. Όσο για το άλλο που ρωτάς δεν ξέρω, αλλά καλύτερα είναι όταν το βγάζεις έξω απο το κλουβί πάντα να έχεις κλειστές πορτες και παράθυρα.
 
το κοκατιλ σου απο την στγμη που εχει ολοκληρωσει το φτερωμα του ειναι σε θεση να πεταξει και μπορει να σου φυγει ανα πασα στιγμη! Γιαυτο θελει προσοχη τωρα που το βγαζεις απο το κλουβι του για να φαει την κρεμα του. την κρεμα του δεν θα του την κοψεις αμεσως αλλα σιγα σιγα οπως ειπε και η Μαρια και εχωντας στο κλουβι του το φαγητο του. Οταν το βγαζεις εξω για να πεξετε εχε του και ενα μπολακι φαγητο και δειξτου με το δαχτυλο σου την τροφη σαν παιχνιδι! τα κοκατιλ ειναι περιεγα πουλια και δεν θα δυσκολευτει να το καταλαβει! αυτο που χρειαζεται απο την μερια σου ειναι να το παρακολουθεις για το τι κανει και αν τρωει! Μολις μαθει να τρωει βαλτου νερο και εκει θα πρεπει να το παρακουλουθεις πιο πολυ για να καταλαβεις αν μπορει να πιει καθως οι παπαγαλοι δεν πινουν σχετικα πολυ νερο. Οταν αρχισει να τρωει σπορους θα ελεγχεις τον λαιμο του και αμα εχει φαει πολλους θα κανεις την κρεμα πιο νερουλη απο πριν. μολις αρχισει και πινει νερο το πουλακι σου ειναι ετοιμο και ανεξαρτητοποιημενο!
τι κρεμα χρησιμοποιεις;
 
αν θελεις την δικια μου εμπιρια φιλε μου εχει φυγει κοκατιλ 35 με 40 ημερων ενω ετιμαζομουν να το ταισω και πιστεψεμε δεν θα υθελες με τιποτα να το περασεις γιαυτο οταν το βγαζεις απο το κλουβι του τα ματια σου 114 οσο για τον απογαλακτιζμο του οτι σου ειπε η μαριλενα που εχει και πολιχρονη εμπιρια σε τετοια θεματα.
 
Back
Top