Φροντίδα Πως να συμπεριφέρομαι στο Ringneck μου για να μην τον τρομάζω;

ΧΡΙΣΤΟΣ1990

PB New Member
Εγγραφή
30 Δεκ 2015
Μηνύματα
8
Πόλη
Κόρινθος
Πριν δυο βδομάδες μ έδωσαν ένα ringneck παπαγάλο. Είναι 3 χρονών από οτι μ είπαν και είναι πολύ φοβισμένος. Δεν μπορώ να τον πλησιάσω. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...
 
Χρήστο καλώς ήρθες και να σου ζήσει ο παπαγάλος σου!
Το πουλί έχει ήδη μια ηλικία, που θα σε δυσκολέψει κάπως, πάντως είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που το έχεις και σ' αυτήν την φάση, βρίσκεται σε στρες αλλαγής περιβάλλοντος.
Αν έχεις την καλοσύνη, άνοιξε θέμα εδώ https://community.petbirds.gr/forums/parrots/?prefix_id=90 και πες μας λεπτομέρειες (όσες ξέρεις) για την ζωή του μέχρι τώρα και επίσης σε τι κλουβί το έχεις εσύ, τι τροφή του αγόρασες, σε ποιο δωμάτιο έχεις το κλουβί και σιγά-σιγά θα συζητήσουμε και θα μάθεις να επικοινωνείς με το πουλάκι.
 
Καλως σας βρηκα παιδια θα ηθελα βοηθεια για το πως να του συμπεριφερομαι για να μην τον τρομαζω..συγγνωμη παιδια ειναι λιγο ασχετος με τουσ υπολογιστες. Και δεν μπορω να ανεβασω φωτ.
 
Εντάξει, μεταφέρθηκε από τους mods το θέμα σου, οπότε σου απαντώ και ας μην φαίνεται η ερώτησή σου.
Πως ξέρεις Χρήστο μου ότι είναι τριών ετών αν τον αγόρασαν από petshop;
Η κουζίνα δεν είναι κατάλληλο δωμάτιο για τα πουλιά και ούτε μπροστά στο παράθυρο, ρίξε μια ματιά εδώ κατ' αρχήν https://community.petbirds.gr/threads/Επιλογή-θέσης-κλουβιού-στο-σπίτι.25549/ .
Μετά ηρέμησε πρώτα εσύ και μην αγχώνεσαι και σιγά-σιγά θα ηρεμήσει και το πουλάκι σου.
Μαζί θα δούμε ένα-ένα τα θέματα που μπορεί να τα τρομάζουν πέρα από το γεγονός πως είναι άγριο.
Υ. Γ. Μην γράφεις κεφαλαία, όχι μόνο απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του φόρουμ αλλά είναι και ενοχλητικά στον αναγνώστη.
 
Back
Top