Φροντίδα Πως να τα κάνω να τα βρούνε;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lina

PB Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2016
Μηνύματα
526
Πόλη
Ιωάννινα
Οι απορίες δεν τελειώνουν ποτέ τελικά. Παιδιά αν θυμάστε πριν 1 χρόνο ήρθε στην παρέα μας κ ο ody. Μετά από αρκετούς μήνες κατάφερα κ τα έχω στο ίδιο κλουβί χωρίς να τρώγονται κ χωρίς να μαλώνουν αν κ η Λίνα αλλάζει δρόμο μόλις πλησιάζει ο ody. Το βράδυ μόνο κοιμούνται σχεδόν κολλητά. Κ ενώ εγώ με το αγόρι μας έχουμε έρθει αρκετά κοντά οταν τα έχω εκτός κλουβιού ο ody κυνηγά την Λίνα κ δεν την αφήνει σε χλωρό κλαδι. Θα μπορούσα κάτι να κάνω πέρα απ το να τα βγάζω με τη σειρά έξω.
 
Την κυνηγάει ερωτικά ή για να την πειράξει;
Δυστυχώς αυτά είναι ένστικτα και μάλλον το αγόρι είναι στην κατάλληλη ηλικία!
Αν την κυνηγάει για να την πειράξει τότε μπορείς να τον επιστρέφεις στο κλουβί όποτε το κάνει αυτό ή να αφήσεις την Λίνα να του δείξει τα όρια της.
Επίσης όταν είναι έξω μπορείς να τους έχεις διάφορα παιχνίδια και να ασχολείσαι μαζί τους για να μην έχει χρόνο για άλλα πράγματα το αγόρι :)
 
Να την κυνηγάει ερωτικά; η αλήθεια είναι δεν ξέρω γιατί η Λίνα εξαφανίζεται η βρίσκει καταφύγιο στο κεφάλι μου η πάνω στην τηλεόραση που ξέρει ότι ο ody δεν πηγαίνει εκεί
 
Σίγουρα με άλλο πουλάκι θα ήταν αλλιώς γιατί όλα έχουν διαφορετική προσωπικότητα.
Απλά δεν κατάλαβα τι εννοείς Εύα μου ότι την κυνηγάει;
Το κάνει σαν κυριαρχία για τον χώρο ή δεν έχεις καταλάβει;
Σίγουρα θέλουν παραπάνω χρόνο και όπως έχουμε γράψει και σε αλλά θέματα, όταν δεν έχουμε από την αρχή δυο παπαγάλους μαζί και ο ένας έρθει αργότερα θα έχουμε τσακωμούς κλπ , όμως πιστεύω με υπομονή από μεριάς σου και προσοχή και φυσικά όσο περνάει ο καιρός θα βρούνε την θέση τους στο σμήνος.
Είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να τα βρούνε τότε.
Φρόντισε να έχουν μεγάλο κλουβί, αρκετή άσκηση και σωστή διατροφή και η φύση ξέρει :)
 
Χρειαζεται υπομονη! Το καθενα εχει το χαρακτηρα του! Εκει που μπορει να μαλωνουν καποια στιγμη μπορει να τα δεις να τα βρουν! Ισως ο αρσενικος ειναι πιο μεγαλος ηλικιακα και πιο κυριαρχικος!
 
Back
Top