Φροντίδα Πως να τα φροντίσω τους παπαγάλους μου;

Μαριγούλα

PB New Member
Εγγραφή
23 Νοε 2013
Μηνύματα
2
Για σε όλους είμαι η Μαρία,

Εχω 6 παπαγάλους, 2 κοκατίλ, 2 μικρα παπαγαλάκια και δύο Lovebirds. Είναι όλα ζευγαρια. Τα έχω περίπου 5 μήνες. Πριν από ένα μήνα βρήκα 2 αυγά και ένα σπασμενο έξω από τη φωλιά. Μετά από 2-3 μέρες βρήκα ακόμα 1. Πρόσφατα βρήκα 1 μωράκι αλλά δυστυχώς τα άλλα 2 δεν εκολαύθηκαν.

Δεν ξερω πως να τα φροντίσω και πότε θα είναι έτιμο να το ταίζω στο χέρι. Ακόμα ξέχασα να σας πω πως το μωράκι μου έχει βγάλει λίγα φτεράκια. :)
 
Μαρία για ποιο είδος παπαγάλου ζητάς βοήθεια; Ποιο ζευγάρι είναι αυτό που γέννησε;
 
επισης για ποιο λογο θες να το ταισεις στο χερι; Εχεις καποιο προβλημα με τους γονεις; Ποσων ημερων ειναι το παπαγαλακι;
αν δεν εχεις καποιο προβλημα με τους γονεις το καταλληλοτερο πιστευω ειναι να τους αφησεις να κανουν τη δουλεια τους και απλα εσυ να το παιρνεις για 1-2 λεπτα καθε μερα και να το χαιδευεις ωστε να σε συνηθισει, οχι παραπανω γιατι μπορει να το απορριψουν οι γονεις. Το ταισμα με την κρεμα δεν προσφερει αρκετα απο τα απαραιτητα αντισωματα στα πουλακια, δεν τους μεταδιδει το αναλογο ενστικτο(με αποτελεσμα να μην ειναι και τα ιδανικοτερα πουλακια για αναπαραγωγη) ενω αν το κανει καποιος απειρος μπορει να αποβει μοιραιο για το πουλακι.
 
καλώς ήρθες Μαρία, να σου ζήσουν τα παπαγαλάκια σου και το νέο μωράκι! συμφωνώ με τον Vassilakis13 όσο το φροντίζουν οι γονείς δεν χρειάζεται παρέμβασή σου.
 
Οι Lovebirds



Σε ευχαριστώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους γονείς απλά θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ σε αυτή την διαδικασία

Αυτός ο παπαγάλους είναι ίδιος με τον δικό μου

th
 
Λοιπόν...άκου...
Από ότι κατάλαβα τα κοκατιλ σου γέννησαν...
Μπες εδώ και δες...
Αναπαραγωγή
δες και θα καταλάβεις.
 
Back
Top