Αναπαραγωγή Πως πρέπει να προετοιμάσω την κανάρα για να γεννήσει πάλι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tasosts
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

tasosts

PB New Member
Εγγραφή
6 Μαϊ 2009
Μηνύματα
27
Φίλες και φίλοι τα φώτα σας παρακαλώ...
η κανάρα μου γέννησε 4 αυγά. Έπρεπε να τα είχε βγάλει σε 14 μέρες όπως διαβάζω από εδώ. Δεν τα έχει βγάλει, γιατί κατά πάσα πιθανότητα είναι άσπορα. Παρόλα αυτά, κάθεται συνέχεια στη φωλιά. Πως πρέπει να την προετοιμάσω για να γεννήσει πάλι (και ελπίζω με σπόρο...);
Για ρίξτε καμιά ιδέα παρακαλώ...
 
Βγαλε τα αυγα πεταξε τα και δινε καθε μερα αυγοτροφη

τιποτα αλλο δε μπορεις να κανεις αλλα επειδη ετυχε να σπασω τα αυγα στην πρωτη γεννα απο χαζομαρα δικη μου(ηταν και σποριασμενα) μου κανε 3 αυγα μετα απο 17 μερες.

υπολογισε 7-15 μερες για τη νεα γεννα, συνηθως μετα απο μια βδομαδα το λιγοτερο ξανακανει αυγα αρκει ο αρσενικος να βατευει,θα το καταλαβεις αυτο γιατι θα την ταιζει συνεχεια οποτε καποια στιγμη οταν θα ειναι ετοιμη θα του στηθει για βατεμα.

Επειδη μπαινουμε ιουνιο λιγοστευουν οι πιθανοτητες νεας γεννας, προσοχη για προωρη πτερωρια, ετσι και ριξουν τα φτερα τους ξεχνα το για φετος, δωστα φρουτα κανα μηλο, βαζε πολυβιταμινες και αυγοτροφη καθημερινα, το μεσημερι εαν κανει πολυ ζεστη βαλε μπανιερα με νερο για να δροσιστουν η ψεκασε τα με νερο χρησιμοποιωντας απλο ψευκαστηρα που χρησιμοποιουν οι κομμωτριες.
 
Back
Top