Ασθένειες Πως προκαλειται η καρινα και τι μπορω να κανω αν εμφανιστει;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης danis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

danis

PB New Member
Εγγραφή
8 Φεβ 2009
Μηνύματα
22
Πόλη
Νέα Αγχίαλος
πος προκαλιτε η καρινα; τι μπορο να κανο; το σπυρακι που λενε, αν δεις το πουλι φουσκομενο σπασε το σπυρη και θα συνελθη, ειναι σωστο η λαθος; Πειτε μου καποιο φαρμακο για τι καρινα.

ευχαριστο
 
πος προκαλιτε η καρινα; τι μπορο να κανο; το σπυρακι που λενε, αν δεις το πουλι φουσκομενο σπασε το σπυρη και θα συνελθη, ειναι σωστο η λαθος; Πειτε μου καποιο φαρμακο για τι καρινα.

ευχαριστο

Λοίμωξη του ουροπυγικού αδένα Για το σπυράκι που λές διάβασε το παραπάνω.
Συμπλήρωσε αυτό PetBirds Forum - Ανακοινώσεις στο Forum : Ασθένειες - Τραυματισμοί Καναρινιών για να έχουμε μια εικόνα του πουλιού
 
Ηλικία Πουλιού:3 ετων
Φύλο:αρσενικο
Χώρος Εκτροφής (εσωτερικός ή εξωτερικός):εσωτερικος
Θερμοκρασία Χώρου:αυτοες της μερες ειναι πορηπου 14-17
Ημερομηνία Απόκτησης του Πουλιού: 4 ετων
Ημερομηνία Εμφάνισης Συμπτωμάτων: μια βδομαδα
Διατροφή:αναμοικτο
Αξιολόγηση Περιττωμάτων: κανονικα
Αναπνοή (συριγμοί, δύσπνοια κλπ):εχει κατι σαν ασμα δυσκολευετε στιν αναπνοη
Κινητικότητα:χαζομουδιασμενο
Τρέφεται Κανονικά:σχετικα καλα
Προηγηθείσα Θεραπεία:οχι
Καραντίνα (έχει τεθεί ή όχι):οχι
Παρατηρήσεις:το εχο βαλι και ζευγαροσε ειδη με 3 καναρες το ειδα να βατευη φοβαμε μηπος παθη τιποτα. ειναι το αγαπημενο μου εχο βγαλη αρκετα πουλια απο αυτον.
 
Aκου το έχω ξαναγράψει και αλλού!Όταν το πουλί το αρσενικό το ζευγαρώνουμε απο κει που του κάναμε προετοιμασια να πυρώσει με αυγο-αυγοτροφη-πολυβιταμίνη στο νερο -μπρόκολο μετά όταν κλωσάνε οι κανάρες που δεν τουσ βαζουμε αυγό... Τα αρσενικά απο την απότομη διακοπή σε πλουσια τροφή πολλές φορές παθαινουν Καρίνιασμα ακόμα και εντερικά. Που μετα όλα αυτα καταλήγουν και σε άλλες αθένειες. Η διατροφή μετραει πολύ σε αυτη την περίοδο.Απομονωσέτο το πουλί σε ένα κλουβάκι και βαλτου μηλαρακι αυγό και πολυβιταμινες στο νερό να παχύνει. Και στείλε! Καλημερα
 
Back
Top