Καλησπέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη συντήρηση του σουπιοκόκκαλου. Βρήκα μικρές σουπιές και μετά την διαδικασία του βρασίματος με το ξύδι και το στέγνωμα στον ήλιο, θα ήθελα να ρωτήσω πως συντηρούμε αυτές που δεν θα βάλουμε στο κλουβί. Υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές για τη συντήρησή τους (π.χ ψυγείο ή κλείσιμο σε κάποιο κουτί);
θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη συντήρηση του σουπιοκόκκαλου. Βρήκα μικρές σουπιές και μετά την διαδικασία του βρασίματος με το ξύδι και το στέγνωμα στον ήλιο, θα ήθελα να ρωτήσω πως συντηρούμε αυτές που δεν θα βάλουμε στο κλουβί. Υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές για τη συντήρησή τους (π.χ ψυγείο ή κλείσιμο σε κάποιο κουτί);