Συμπληρώματα Πως χορηγείτε Orlux Ferti-vit & Calci-lux;

Glosterfancy

Πρώην djspikos
Εγγραφή
9 Σεπ 2007
Μηνύματα
50
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω οποιος δουλεύει τα προϊόντα τις ORLUX Ferti-vet & Calci-lux πως τα δουλεύετε. Π.Χ. τα βάζετε και τα 2 προϊόντα μαζί στο νερό και τα πίνουν τα πουλια. Η βάζετε την Βιταμίνη στο νερό και το ασβέστιο στην αυγοτροφη. Και αν ήταν καλά τα αποτέλεσμα και αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές φέτος με την χρήση το 2 αυτόν προϊόντων. Ξέρω σας κούρασα με τόσο που ρωτάω.
:sorry
Σας ευχαριστώ...
 
Σχετικό περιεχόμενο
Από τη στιγμή που πρέπει (σύμφωνα με τις οδηγίες) να τους χορηγείς καθημερινά για ένα μήνα κατά την περίοδο της προετοιμασίας, τότε θα πρέπει να τους βάζεις και τα δύο προϊόντα στο νερό για να τα παίρνουν φρέσκα κάθε μέρα. Αυτό βέβαια στην περίπτωση που το πρόγραμμα που ακολουθείς δεν προβλέπει τη χορήγηση αβγοτροφής καθημερινά για ένα μήνα.

Εγώ πέρυσι παρασκεύαζα την αβγοτροφή με νερό που περιέχει και τα δύο προϊόντα στην προβλεπόμενη αναλογία και τις ημέρες που έδινα αβγοτροφή δεν τους έβαζα στο νερό και το αντίθετο. Φέτος αν και είμαι στην αρχή της προετοιμασίας, τους βάζω στο νερό καθημερινά Ferti-vit και βάζω στην αβγοτροφή μόνο Calci-lux.
 
Ναι, 1γρ το Ferti-vit και 2,5γρ το Calci-lux
 
Παιδιά καλησπέρας. Έχει εδώ και 3 μέρες ξεκίνησα το πρόγραμμα τις Orlux Ferti-vit & Calci-lux. Σήμερα το σταμάτησα ο λόγος είναι ότι πείραξε τα πουλια μου. Τι θέλω να πω. Σήμερα βρήκα ένα αρσενικό μου όχι και τόσο πολύ στα καλά του έχει φουσκώσει λίγο και δεν το έβλεπα καλά. Και ψιλό κοιμόταν στο ξυλάκι έκλεινε τα ματια του. Όπως και μια θηλυκιά. Μετά σε κάποια φάση το πλησίασα και κατέβηκε κάτω στο πάτο και εκεί που το κοιτούσα ήθελε να ανεβαί στο ξυλάκι και δεν μπορούσε δεν είχε την δύναμη. Ενώ το πουλί ήταν μια χαρά τις προηγούμενες μέρες. Αμέσως του άλλαξα το νερό και τον έβαλα σκέτο νερό μόλις ήπιε νερό σαν να ξύπνησε και πήγε έφαγε άμεσος λίγο. Μετά πήρε λίγο τα απανωτού. Τι λέτε να έχει γίνει. Έβαζα 4 κουταλιές Φερτή-vit & Καλτσή -lux σε 1 λίτρο νερό. Ελπίζω να μην το χάσω το πουλί.
 
Back
Top