Αναπαραγωγή Πόσα αυγά μπορεί να γεννήσει το Budgie;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lina

PB Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2016
Μηνύματα
526
Πόλη
Ιωάννινα
Φιλοι μου καλησπερα σε ολους αφου δεν ειχα τροπο να αποτρεψω τον οιστρο της λινας μου αρχισε να γεννα κ μεχρι τωρα μου εκανε 4 αυγουλακια χωρις ιδιαιτερη διαθεση να τα κλωσησει. Το 4ο το εκανε ψες αργα. Απο τροφη τρωει λιγο αλλα τρωει βιταμινες κ αυγοτροφη ολη την ωρα. Μεχρι ποσα αυγα μπορει να γεννησει γιατι βλεπω πως πηρε πολη φορα κ δε λει να σταματησει
 
Από ασβέστιο πως πάτε; Σουπιοκόκκαλο παίρνει; Υγρό της έβαλες καθόλου στο νερό;
Ίσως κάνει 1-2 ακόμα, γι αυτό θέλει ενίσχυση ασβεστίου. Και με φυσικές πηγές, ωμό σουσάμι, ωμά αμύγδαλα κτλ.
 
Ασβεστιο της δινω σε σκονη τριβω λιγο χαπι δηλ κ το τρωει γιατι στο νερο δεν το πινει. Α καθως κ το σουπιοκοκαλο το δινω τριμενο μεσα στις βιταμινες. Απο αμυγδαλα τρωει λιγα αλλα καλαμποκι κ σουσαμι τιποτε. Τωρα βεβαια μου ηρθε μια ιδεα να τριψω το σουσαμι στο μπλεντερ θα το δοκιμασω. Καθε τριτη μερα εχουμε κ απο 1 αυγο
 
Εχεις δικιο θα κανω ετσι. Για ποσο διαστημα να της δινω καθως κ βιταμινες κ αυγοτροφη κανει να τρωει καθημερινα;λιγο καιρο πριν ουτε να τα δει δεν ηθελε.
 
Βιταμίνες δώσε και πάνω από 10 μέρες. D έχουν; ήλιος την βλέπει καθόλου απευθείας;
Αφού την ζητάει δώσε της τώρα ΄μερικές μέρες καθημερινά μέχρι να τελειώσει η ωοτοκία. Και μετά μέρα παρά μέρα.
Εγώ ότι βλέπω και το ζητάνε θεωρώ πως το έχουν και κάπως ανάγκη. Αφού δεν έτρωγε και τώρα τρώει, κάτι σημαίνει αυτό. Συνέχισε αλλά να είμαστε σε επαφή μην σου παχύνει.
 
Ευχαριστω Μαρακι μου για την πολυτιμη βοηθεια σου σε μενα κ σε ολους μας οποτε σε χρειαστουμε εισαι παρων.ηλιος οχι τωρα το χειμωνα δεν την βλεπει γι αυτο της δινω 1 φορα την εβδομαδα κ βιταμινη D.
 
Back
Top