Διατροφή Πόσα ml τροφής δίνουμε σε νεοσσούς ρίνγκνεκ από 20 ημερών;

birdgirl

PB New Member
Εγγραφή
4 Αυγ 2014
Μηνύματα
73
Πόλη
Αθήνα
Ξέρετε ποσά ml δίνουμε σε νεοσσούς ρινγκνεκ από 20ημερων και μετά ; Ευχαριστω πολύ
 
Δε το έχω πάρει ακόμα σε καμία βδομάδα θα το πάρω που θα έχει πάει 25περιπου.ηθελα να βρεθώ από κοντά μαζί του να μ πει παιρετερο λεπτομέρειες γιατί δε ξέρω έχω ασχοληθεί μόνο με κοκατιλ.
 
σε καμία βδομάδα θα το πάρω που θα έχει πάει 25περιπου
Δεν είναι καλή ιδέα. Αν μου επιτρέπεις, θα σου πρότεινα να το πάρεις μετά το δίμηνο. Δεν θα χάσεις κάτι από το "δέσιμο" που περιμένεις να δημιουργηθεί μεταξύ σας. Αντίθετα μάλιστα θα υπάρξουν λιγότερα προβλήματα και στο τέλος η σχέση σας θα είναι καλύτερη.

Απορώ που σου το δίνει και ο εκτροφέας. Το θεωρώ ανεύθυνο. Εδώ στο PetBirds δεν επιτρέπουμε καν τις αγγελίες πουλιών τόσο μικρής ηλικίας.

Όσον αφορά στην ερώτησή σου, περίμενε σε παρακαλώ λιγάκι μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει και θέλει να απαντήσει.
 
Την κρέμα νεοσσών δεν την δίνουμε με βάση την ηλικία αλλά με το βάρος του πουλιού το οποίο ζυγίζουμε σε ζυγαριά ακριβείας κάθε πρωί.

Συμφωνώ ότι δεν είναι καλή ιδέα να το πάρεις τόσο μικρό. Άσε το πουλάκι να απογαλακτιστεί παρέα με τα αδέρφια του έστω, αυτό πιθανώς να σε "σώσει" απο μελλοντικά προβλήματα όπως π.χ. το δάγκωμα.
 
Σου απαντησε ο Ανεστης! Γιατι να το παρεις τοσο μικρο το πουλακι; Ποιος ο λογος; να το παρεις αφου απογαλακτιστει το πουλακι κ τρωει μονο του απολειστικα! Δεν αλλαζει κατι στη σχεση που θα αναπτυξετε μεταξυ σας!
 
Αλλαζει στην τσεπη του... εκτροφεα! Πολυεξοδο με την κρεμα το μικρο!
δε καταλαβαινουν κ τα ατομα που παιρνουν να ταισουν στο χερι οτι ουτε πιο οικονομικα τους βγαινει και ριψοκινδυνευουν κ τη ζωη του πουλιου!
 
Με κάλυψαν όλοι οι παραπάνω. Είναι σαν να θέλεις να πάρεις ένα μωρό απ' τη θερμοκοιτίδα του νοσοκομείου χωρίς να ξέρεις ο ίδιος τι χρειάζεται για να ζήσει αλλά "βλέποντας και κάνοντας". Η απορία μου για τον εκτροφέα η ίδια με των παραπάνω. Αν πρόκειται για το οικονομικό μόνο οπως είπε ο Τάκης, ας μην σχολιάσω καλύτερα.
 
Back
Top