Φροντίδα Πόσες πατήθρες να βάλω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Gloria
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Gloria

PB New Member
Εγγραφή
6 Φεβ 2018
Μηνύματα
85
Πόλη
Νάουσα
Γειά σας. Παρατήρησα πως Μια πατήθρα εμποδίζε τον παπαγάλο μου και αποφάσισα να την αφαιρέσω. Τότε σκέφτηκα:Πόσες πρέπει να υπάρχουν στο κλουβί; Μήπωςέχω βάλει παραπάνω;
 
Πρέπει να ανεβάσεις μια φωτογραφία του κλουβιού που να φαίνεται σε ποιο σημείο βρίσκονται τώρα οι πατήθρες, ώστε να σου προτείνουμε αλλαγές, εφόσον χρειάζεται.
 
Σωστα αναλογα το κλουβι το μηκος κ γενικα πως ειναι διαμορφωμενο πανε αναλογα κ οι πατηστρες, δες να ειναι οσο πιο λειτουργικα βαλμενες κ να εξυπηρετουν το πτηνο. Καμια φορα πολλες πατηστρες δεν ειναι κ οτι το καλυτερο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: zack27
Εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του κλουβιού. Το ιδανικό είναι και να υπάρχουν πατήθρες στα μέρη που θέλει να ξεκουράζεται, καθώς και κοντά σε ταϊστρες, ποτίστρες κτλ, αλλά να υπάρχει και αρκετός χώρος να "κινηθεί" και να πετάξει/παίξει μέσα στο κλουβί ώστε να γυμνάζει και τα φτερά του σε περίπτωση που δε βγαίνει έξω.
Όπως είπαν και τα παιδιά μια φωτογραφία του κλουβιού, καθαρή και μεγάλη θα βοηθούσε.
 
Ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να τις βάλω όσο καλύτερα γίνεται.
 
μεχρι να δούμε τις φωτογραφίες του κλουβιού σου, μπορείς να μας πεις τις διαστάσεις του;και επειδή δεν θυμάμαι και τι πουλάκι φιλοξενεί;
στο βοηθητικό κλουβί που έχω για τα κοκατίλ μου(υ 70 χ β 50 χ μ 50),έχω δυο πατήθρες μια πάνω αριστερά και μια δεξιά λίγο πιο κάτω απο την μέση του κλουβιού δίπλα στο δοχείο φαγητού και νερού.
και στο μικρό και στο μεγάλο κλουβί (το οποίο έχει 5 πατήθρες ),τα δικά μου κινούνται γύρω γύρω σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα, οπότε νομίζω ότι οι πολλές πατήθρες περιορίζουν τον χώρο
 
Το παπαγαλάκι είναι μπάτζι και κατά την Πέμπτη θα πάω σε έναν καλό κτηνίατρο που ξέρω και είμαι σίγουρη θα με βοηθήσει και θα κάνω και την ζωή του καλύτερη.
 
Back
Top