Το βράσιμο δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το πολύ καλό στέγνωμα...
Νομίζω 3-4 λεπτά βράσιμο είναι αρκετά να τα "καθαρίσουν" αλλά χρειάζονται πολλές ώρες στον ήλιο να στεγνώσουν ή στη χειρότερη στους 50 βαθμούς στο φούρνο της κουζίνας μας.
Υπάρχουν εδώ σχετικές και ολοκληρωμένες οδηγίες Πως προετοιμαζουμε το σουπιοκοκαλο για να μπει στο κλουβι;
Αν δεν γίνουν τα παραπάνω ... Πολύ φοβάμαι πως θα έρθεις και θα ρωτάς <Link Removed>
Να σαι καλά Ειρήνη μου ήθελα να ανοίξω κι γω παρόμοιο θέμα!
Εγώ είχα βρει ένα μεγάλο κόκκαλο σουπιάς όταν είχα πάει πρόσφατα την μικρή στην παραλία. Αλλά προχθές το έβαλα στην κατσαρόλα με αρκετό νερό και το ξέχασα! Και έβραζε για ώρες! Δεν μυρίζει τίποτα! Έχει στεγνώσει αλλά είναι λίγο πιο μαλακό.. Το κατέστρεψα; Ή παραμένει το ίδιο; Μπορώ από αυτό να ξύνω και να βάζω στην αυγοτροφή μου; ή θέλει πέταμα;
Αλικη, αν απλα το... Παραβρασες νομιζω ειναι πιο καλο να το θρυμματιζεις εσυ και να το βαζεις στην τροφη παρα να το βαλεις και να γινει θρυψαλα σε 2-3 μερες.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.