Αναπαραγωγή Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνουν ζευγάρι τα κοκατίλ μου;

panos35

PB New Member
Εγγραφή
24 Ιουλ 2020
Μηνύματα
11
Πόλη
Αθήνα
έχω δύο κοκατιλ ζευγάρι τα οποία και πήρα από pet shop το ένα αρσενικό είναι ταισμενο με κρέμα και το άλλο το θυλικο όχι ειχαν μαζι στο κλουβί 3 μήνες και είναι είναι 8 μηνών τα έχουμε μαζί στο κλουβί και κάποιες φορές η θυλικια είναι επιθετική αλλα και ορσενικος τα έχουμε περίπου μία εβδομάδα ποσος χρόνος χρειάζεται πανό κάτω αν ξέρετε.
 
Φοβάμαι ότι δεν κατανοώ με βεβαιότητα όσα γράφεις παραπάνω...με άλλα λόγια ήταν πριν τα πάρεις μαζί σε ένα κλουβί για 3 μήνες και τώρα που τα έχεις είναι επίσης μαζί σε ένα κλουβί μία εβδομάδα; Αν ναι, πρόκειται για το ίδιο κλουβί στο οποίο βρίσκονταν και πριν τα πάρεις; Ή ήταν σε μια κλούβα μεγαλύτερη, ίσως και με άλλα πουλιά μαζί;
Ποιες οι διαστάσεις του κλουβιού στο οποίο βρίσκονται τα πουλιά; Κι αν θέλεις, ανέβασε μια φωτό ώστε να φαίνεται το κλουβί, και η εσωτερική του διάταξη.
Να τα χαίρεσαι.
Και όταν λες επιθετική η θηλυκιά αλλά και ο αρσενικός, μήπως μπορείς να μας περιγράψεις με λεπτομέρειες αν είναι επιθετικά μεταξύ τους ή απέναντι σε εσένα; Και τι εκδηλώνουν κατά την έκφραση της επιθετικότητάς τους;
 
@ianos διαστάσεις κλουβιου 52Χ42Χ79cm κάποιες στιγμές δαγκώνουν ο ένας τον άλλον για πολύ ώρα αλλά μετά από κάποια ώρα και τα χωρίσαμε εχθές και σήμερα έχει ξεσηκώσει το σπίτι από τής φωνές.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Βαλτα μαζί, εχουν και αυτά τους κανόνες τους. Θα βρουν μονα τους τον τροπο να συγκατοικήσουν. Για ένα διάστημα θα τσακώνονται ειτε για το φαγητο ειτε για το σημειο που θα κοιμηθουνε.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Back
Top