Διατροφή Πόσο διαρκεί η αυγοτροφή στη θήκη του αυγού;

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, πόσο διαρκεί μια αυγοτροφη στην θήκη του αυγού? (μέσα στο κλουβί)

Καταρχήν γνωρίζεις ότι την αυγοτροφή δεν την έχουμε κάθε μέρα στο κλουβί σωστά; Άν λάβουμε υπόψιν την τρέχουσα χρονική περίοδο της ανάπαυσης των πτηνών, η αυγοτροφή χορηγείται 1 φορά περίπου την εβδομάδα και σε μικρή σχετικά ποσότητα(1 κουταλιά του γλυκού) ανά πουλί. Έχοντας αυτό κατά νου μπορείς να την αφήσεις και μια ολόκληρη μέρα στην αυγοθήκη.
 
πόσο διαρκεί μια αυγοτροφη στην θήκη του αυγού?
Αν είναι επώνυμη συσκευασμένη διαρκεί αρκετές ημέρες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πουλιά θα την φάνε, όσο περνάνε οι μέρες στεγνώνει ξεραίνεται και τα πουλιά δεν την πλησιάζουν, για αυτό τον λόγο βάζουμε όσο πρέπει για να καταναλωθεί από τα πουλιά.
Αν είναι αυγοτροφή φτιαγμένη από εμάς τότε πρέπει να αφαιρείται μετά από κάποιες ώρες όπως κάνουμε με το βραστό αυγό.
 
Οχι αυγό και αυγό τροφή μου ειπε ο γιατρος, προκαλούν ασθένειες.μονο την serinus maintenance canary food.
Και μονο συσκευασμένες τροφές της prestige premium την versele laga. Και οχι sticks και λάχανο.
 
Οχι αυγό και αυγό τροφή μου ειπε ο γιατρος, προκαλούν ασθένειες

Ο Γιατρός σου είπε ότι το φρέσκο αυγό και η αυγοτροφή προκαλούν ασθένειες; Κάτω από ποιες συνθήκες; Μήπως δεν κατάλαβες καλά;
 
Μπορει να γελάτε αλλα μπορει και να ισχυουν ομως. Η αυγό τροφή του εμπορίου δεν ειναι καλή μου ειπε και οχι στο αυγό. Και μονο συσκευασμένες τροφές. Εγω παντως ξερω οτι το πουλί το πηρα καλα και αρρώστησε. Τωρα να μου πείτε στο μαγαζι την ιδια τροφή δεν του έδιναν? Δεν ξερω, αυτα μου ειπε αυτα λεω.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
@vannatoo , άκουσε τι προτείνω να κάνεις...Να ανοίξεις ένα Νέο θέμα στις ασθένειες καναρινιών και να μας πεις τι πρόβλημα υγείας έχει το πουλάκι, ώστε να μην σου απαντάμε σε ένα θέμα που αφορά στην αυγοτροφή. Εύχομαι περαστικά και τα λέμε αναλυτικότερα στο Νέο σου Θέμα
 
Back
Top