Φροντίδα Πόσο δύσκολο είναι να εκπαιδεύσει κανείς ένα μονό lovebird;

may-queen88

PB New Member
Εγγραφή
9 Αυγ 2009
Μηνύματα
26
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Έχω αποφασίσει ότι δεν αντέχω να βλέπω τα Budgies μου να ψωφάνε και έτσι λέω να πάρω Lovebird. Υπάρχουν κάποια τρικς για να το εξημερώσω και να το εκπαιδεύσω πιο εύκολα;
 
Καταρχήν καλύτερα θα ήταν να ψάξεις να βρεις γιατί ψωφάνε τα μπάτζυ πρώτα. Το ότι θα πάρεις Lovebirds δεν σημαίνει ότι δεν θα ψωφάνε και αυτά αν κάνεις εσύ κάτι λάθος.

Για την εκπαίδευση των παπαγάλων υπάρχουν αρκετά θέματα και αν ψάξεις λίγο στο forum θα βρεις πληροφορίες εύκολα. Αν έχεις κάποιες πιο συγκεκριμένες απορίες μετά ή στην πορεία της εκπαίδευσης πολύ ευχαρίστως να βοηθήσουμε όπου μπορούμε.
 
υπαρχει ενας κανονας που πρεπει να τον θυμασαι.. Οπως του φερεσαι θα σου φερεται... συμφωνω με τον βασιλη πρεπει πρωτα να βρεις γιατι ψωφουσαν τα προηγουμενα πουλακια... σκεφτηκες μηπως φταει το κλουβι; σου συνηστω αν παρεις Lovebird να αλαξεις κλουβι./... μπορει να μην ειναι καταληλο.
 
Ήδη βρήκα κλουβί. Είναι αρκετά πιο ευρίχωρο από το παλιό. Ο πρώτος είχε κάποιο πρόβλημα από τοτε που τον αγόρασα. Είχε συνέχεια διαρροια. Το δεύτερο δεν ήξερα που πουλάνε συμπληρώματα και δεν έτρωγε λαχανικά και φρούτα. Σιγά σιγά εξασθαίνησε και πέθανε.
 
αυτη τη φορα πρεπει να ψαξεις αρκετα για να βρεις ενα υγιες πουλι...
 
Οι διαστάσεις 52 φάρδος επί 35 βάθος επί 70 ύψος είναι καλά για ένα πουλάκι. Επείδη πολλές φορές δεν θα είμαι σε θέση να παίζω μαζί του σκοπεύω να του βάλω μερικά παιχνίδια για να μην βαριέται.
 
Οταν λες πολλές φορες; Μιλας και για μερες συνεχομενα να μην ασχολεισαι;τα παιχνιδια ειναι για τις ωρες της ημέρας που λείπουμε.. Οταν ειμαστε εκει τουλάχιστον ενα διωρο να ασχολουμαστε με το πουλακι και ολο τον υπολοιπο χρονο να μας βλεπει... Τσεκαρε λίγο το προγραμμα σου και όταν ξελασκαρεις.. Τότε να προβείς σε καποια αγορα..
 
όταν λεω πολλές φορές εννοω οτι της καθημερινες θα εχω σχολειο οποτε ο χρονος θα ειναι περιορισμενος. αλλα σιγουρα θα βρισκω δυο ωρες να ασχολιθω με αυτα τα υπεροχα πλασματακια. το πρωι πριν φυγω θα του αλλαζω το νερο και θα του βαζο φαι, θα του ανοιγω το κλουβι να πεταει οταν γυρναω και θα ασχολουμαι μαζι του οταν θα κανω breaks απο τα μαθηματα και 2 ωρες στανταρ που εχω παντα ελευθερες. Βεβαια δεν ξερω πως θα ειναι φετος το σχολειο αλλα δεν με νοιαζει. Προτιμω να εχω εναν φιλο παρα να λεω μαθημα καθε μερα



Επισης θα με βλεπει πολυ για το κλουβι ειναι στο δωματιο μου και παντα κλεινομαι εκει μολις γυρναω απο το σχολειο.
 
ΑΑΑ ολα κιολα! Ειπαμε θα βρουμε χονο για ολα.. Και για τα μαθηματα και για τον παπαγάλο! Το διώρο εινια σχετικο.. Μπορει τη μια μερα 1 ωρα και την αλλη τρεις, απλα να ασχολεισαι και να σε βλεπει... Διαβαζε δυνατα να ακουει τη φωνη σου.. Μιλα του ακουστε μουσικη. Γενικοτερα γνωρησε τον!
 
Μολις τον παρω θα ποσταρω φωτος και οταν μαθει λιγο θα βαλω βιντεο στο γιουτιουμπ. Και με τα μαθηματα θα ασχολουμαι γιατι φετος δευτερα λυκειου= σκουρα τα πραματα. Παντα ομως θα ξεκλεβω χρονο για το ζουζουνακι μου. Τον προηγουμενο τον ειχα εξω συνεχεια οταν ημουν σπιτι μεχρι που επιασαν οι ζεστες. Μπιζελακι μου τον φωναζα :΄(
 
Back
Top