Γενικά Πόσο κοστίζει ένα Κακαρίκι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ktistis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Mετά από αναζήτηση παλαιότερων posts του φόρουμ, αλλά και στο διαδίκτυο, οι τιμές αυτών των πουλιών ξεκινούν από 60 εως 100 ευρώ περίπου. Τυχών διαφοροποιήσεις στην τιμή τους οφείλονται στο γεγονός οτι μπορεί να πρόκειται για εξημερωμένα πουλιά από εκτροφέα ή στο γεγονός οτι πρόκειται για κάποια μετάλλαξη.
 
Έψαξα παρα πολλα ελληνικα και αγγλικα σαιτ για να βρω καπια τιμη αλλα δεν βρηκα κατι. georgina μου φενεται λιγο περιεργο να κανει 60 με 100 ευρω εισαι σιγουρη;
 
Καλησπέρα και από μένα.
Λοιπόν επειδή έχω 2, να σας πώ ότι οι τιμές παίζουν μεταξύ 40-60 ευρώ. Εγώ τα δικά μου τα πήρα από διαφορετικούς. 50 ευρώ το ένα.
Είναι αξιαγάπητα και δε θα θές να ξεκολλήσεις από πάνω τους. Είναι πολύ περίεργα και δεν τους αρέσει να τα αφήνεις μόνα τους, εγώ επειδή δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ (κατι για το οποίο μετανιώνω) κράζουν συνέχεια μέχρι να πάω στο κλουβί του και να με δουν.
Αν είναι να πάρετε, παρτε τα μικρά και ασχοληθήτε με ηλιόσπορους ώστε να σας μάθουν και καλό είναι να πάρετε 1 και αφού σας μάθει τότε να πάρετε άλλο. Εγώ την πάτησα και πήρα σε ένα μήνα το δεύτερο και τώρα δε κάθετε κανένα στο χέρι μου ☹.
Ένα πολύ καλό site για τα κακαρίκι είναι το Kakariki, Care, Breeding, Diet, Health, Aviaries and Support .
 
Μήπως γνωρίζετε πόσο κοστίζουν σήμερα οι παπαγάλοι Κακαρίκι για να ενημερώσουμε και το άρθρο μας με αυτήν την πληροφορία;
 
καλησπέρα και από εμενα. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγορασω ένα ζευγαρι η ένα μονο του θα δειξει αναλογα την τιμη,θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα. Πρωτον αν κανουν πολύ φασαρια. Δευτερον αν είναι καλυτερα να εχω ένα και αν ναι αρσενικο η θυληκο και τριτον αν εξημερώνονται είναι χαδιάρικα κλπ... Θα με ενδιεφερε καποια παραλαγη χρωματος και όχι τα κλασικα. Γνωρίζετε που μπορω να απευθυνθώ για την αγορα η αν γνωρίζουμε μεταξυ μας καποιον εμπιστο εκτροφεα ετσι ώστε να ερθω σε επαφη αμεσα μαζι του. Ελπιζω να μη σας κουρασα... Ευχαριστώ πολύ.
 
Καλησπέρα :)
Πιστεύω ότι αν διαβάσεις αυτο το κατατοπιστικότατο άρθρο για το κακαρίκι θα σου λυθούν πολλές απορίες https://community.petbirds.gr/threads/Κακαρίκι-cyanoramphus.17933/

Σύμφωνα με τα όσα λέει, δεν είναι πολύ χαδιάρικα αλλα περισσότερο παιχνιδιάρικα.

Προσωπικά στις ομάδες παπαγάλων του facebook που είμαι δεν έχω δεί ποτέ κάποιον να πουλάει κακαρίκι κι αν έχω δεί είναι υπερβολικά σπάνια, πόσο μάλλον μωρό ταισμένο στο χέρι.

Εύχομαι να βρείς αυτό που ψάχνεις :D

ps: Τι σε έκανε να θέλεις την συγκεκριμένη ράτσα;
Αν θέλεις χαδιάρικο παπαγάλο μεσαίου μεγέθους, νομίζω οτι ένα κοκατίλ ή μια green cheek conure (που φέρνει περισσότερο σε μεγάλο παπαγάλο σε μικρογραφία), θα ήταν τέλειο γι αυτά που ζητάς.
Φυσικά παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του πουλιού.
Απλά να ξέρεις οτιδήποτε είδος πάρεις σε ζευγάρι τότε δεν θα έχεις γενικά πολλά χάδια γιατί θα ασχολούνται το ένα με το άλλο.
 
ευχαριστω για την απαντηση.. Ειχαν παλια κοκατιλ αλλα η μητερα μου αποδειχτηκε αλεργικη στην πουδρα που βγαζουν οπωτε το αποκλειω. Το green cheek conure που εχω τσεκαρει η τιμη τους είναι γυρω στα 150 ευρο, οπωτε και γι αυτό κοιταω για κακαρικι... Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση και παλι. Ευχομαι καλο απογευμα
 
Back
Top