Γενικά Πόσο κοστίζουν τα γκούλντιαν;

alexan2dros

Banned
Εγγραφή
24 Ιαν 2009
Μηνύματα
252
Πόλη
Ηράκλειο
γεια σας.. σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω ενα ζευγαρη.. Ποσο περιπου κανει η τιμη; Κατι αλλο αλλα τα ζεμπρακια και αλλο τα γκουλτνιαν ετσι;
 
Τα ζεμπράκια κυμαίνονται εδώ στην Αττική από 10 μέχρι 15 euro.
'Οσον αφορά τα gouldians,όλα είναι σχετικά διότι παίζει ρόλο το χρώμα που έχουν. Να υπολογίζεις πάντως πάνω από 50 euro.
Οι τιμές που αναφέρω είναι για ένα πουλάκι και όχι για ζευγάρι.
Δες παρακάτω τα gouldians που αγόρασα εχθές το πρωί!
 
πολυ ωραια... εσυ ποσο τα πηρες; Μμ σκεφτομαι σοβαρα τορα να παρω σε κανενα 2 μηνο..
 
εκανα μια ερευνα σε petshops πιστευω οτι βρηκα καλη τιμη.. 37 ευρο το ενα... Θα αγορασω τον αλλο μηνα...
 
Καλή τιμή αν σκεφτείς ότι τα πήρα 75 το ένα. Πολύ φτηνά πάντως, δεν έχω ξανακούσει τόσο χαμηλή τιμή.
 
δεν τα εχω δει.. ειπε οτι θα τα φερει μεχρι τον αλλο μηνα εξαρταται αν εχουν λεει οι ανθρωποι του.. Θα περιμενω να δω πρωτα τι παιζει και μετα αγοραζω, για πες μ ολα καλα; Ευκολα πουλια; κανενα προβλημα;
 
σε 2 πετσοπ που πηγα στην οδο Αθήνας απογοητευθηκα. στο 1 τα ειχαν 100 ευρω και στο αλλο 65. τρελαθηκα. εγω τα πηρα 35 απο σαντορινη.
κ απ οτι καταλαβα ειμαστε πολυυυ πιο φθηνοι εκει κατω. αν σκευτειτε οτι και τα καναρινια (κοκκινα η ασπρα) τα εχουν 45-50 στην Αθήνα κ 33-45 στη σαντορινη. και τα ζεμπρακια τα βρισκω με 8-10 ευρω και στην Αθήνα εχουν 12!
αν ειναι δυνατον. αν ειναι να αγωραζω πουλια απο σαντορινη κ να τα πουλαω στα πετσοπ στην Αθήνα...
 
ναι μεγαλη διαφορα ευτηχος βρηκα με 37 ευρω,... Θα παρω μολις φερει.. Να σκεφτεις οτι πηγα και σε αλλο petshop και τα ειχε 50...
 
Αλέξαντρε, σε ποιά petshop στο Ηράκλειο είδες γκούλντιαν; Τέσσερα χρόνια δεν είχα δει πουθενά! Πάντως πρόσεξε γιατί από όσα petshop έχω γυρήσει στο Ηράκλειο -και ήταν αρκετά πίστεψέ με- ή είναι σε μαύρο χάλι και σχεδόν πάντα δεν ξέρουν την τύφλα τους..
 
ενα σχετικα καινουργιο.. Δεν προσεξα ονομα.. ειναι κοντα στο λιμανι αν ξερεις διπλα απο τα mcdonalds.. Πριν παρω φυσικα θα δω πως ειναι τα πουλια και θα προσπαθησω να του δωσω δικο μου κλουβι να τα βαλει εκει αμεσως μην τα βαλει με τα αλλα π εχουν..
 
εδω στην Μακεδονια τα γκουλντιαν εχουν απο 40 μεχρι 60 το ενα δεν ξερω πως και γιατι αλλα υπαρχουν παρα πολλα χρονια ειχαν να εμφανιστουν τωρα εχουν και τα πιο μικρα petshop Αν μεινουν ετσι λιγο ακομα θα πεσουν κι αλλο οι τιμες
 
γεια σας. Βρηκα καποια gouldian. τα 2 ειναι σε πολυ καλη κατασταση.. μου δινει και τα 4 130 ευρω.. Τα 2 75.. Τι λετε να κάνω; να παρω; τα 2 αρσενικα φαινονται καλα και το 1 θηλυκο.. Το αλλο θηλυκο ετσι και ετσι.. καποιες στιγμες ψιλο φουσκοναν... και το θηλυκο προσπαθουσε να κοιμηθει..3 το μεσημερι ηταν... Τι λετε;
 
Δεν ξέρω τα οικονομικά σου Αλέξανδρε όμως η τιμή είναι πολύ καλή.
Εγώ τα έχω πλέον μία βδομάδα και θα έλεγα σε αυτή την φάση γνωριμίας με το είδος ότι είμαι οκ με το ζευγάρι και δεν θα ήθελα παραπάνω.
Οσον αφορά τον ύπνο λογικό είναι αν είναι από τα ξημερώματα στο πόδι.
 
θα περιμενω και το αλλο petshop αν δω οτι ειναι σε καλη κατασταση θα παρω αυτα και ασ ειναι παραπανω τιμη.. αν μπορουσα και ειχα λεφτα θα επερνα αυτα τα 4 και θα προσπαθουσα εκεινα τα οποια δεν φαινοντουσαν τοσο καλα να τα ζωντανεψω... αλλα δυστηχος φοιτητης ειμαι.. no money.. :)
 
Καλή τιμή αν σκεφτείς ότι τα πήρα 75 το ένα. Πολύ φτηνά πάντως, δεν έχω ξανακούσει τόσο χαμηλή τιμή.
εγω είχα βρει σε ένα pet shop με 15 ευρώ το ένα κ σε πολύ καλή κατάσταση αλλά ήταν σε ένα χωριό στην επαρχία δε θυμάμαι σε ποιό.Αλήθεια 75 ευρώ😱 πάρα πολλά λεφτά.
 
Οι τιμες για τα γκλουλντιαν στην Αθήνα και τα προάστια κυμαίνονται από 60-75 το ένα, ενώ για τα ζεμπράκια από 12-15 το ένα, εκτός αν πρόκειται για καποια μετάλλαξη οπότε μπορεί να φτανει η τιμή του και μεχρι 20 ευρώ. Αν παρεις, κξιζει να παρεις ζευγαρι προκειμένου αν χαρείς και τους απογόνους τους.

Αναστασία, ο Κωσταντίνος πηρε γκουλντιαν και τα βρήκε και σε καλή τιμή.
 
παιδια υπαρχει ενα pet στη Θεσσαλονίκη που τα πουλαει σταθερα στα 50 ευρω και ακομα και οι "σπανιες" παραλαγες εχουν διακυμανσεις στο δεκαευρο...
 
Back
Top