Γενικά Πόσο μπορεί να μείνει ένας παπαγάλος Κοκατίλ μόνος του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Mezz
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Mezz

PB New Member
Εγγραφή
19 Μαϊ 2017
Μηνύματα
30
Πόλη
Θάσος
Καλησπέρα στην ομάδα σας έχω πρήξει το ξερό αλλά έχω πολλές απορίες και θέλω να τής μοιραστώ μαζί σας. Ειμαι έτοιμος να πάρω ένα κοκατιλ απλά επειδή εργάζομαι μού είπαν μερικά άτομα ότι θα πεθάνει το πουλάκι μόνο τού θα γεινη άγριο δεν θα με θέλει οι ώρες εργασίας μού είναι 11 με 4 και 7 με 11 ι ώρες που θα ασχολούμαι με τον κούκι είναι το πρωί πριν πάω στην δουλειά και το μεσημέρι στο κενό μού υπάρχει καπιο πρόβλημα είναι όντως ελάχιστες οί ώρες;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Μια χαρά είναι οι διαθέσιμες ώρες σου.
Το πιο σημαντικό είναι να διαθέτεις πάντα τις ίδιες (σε διάρκεια κυρίως) ώρες. Όχι στην αρχή να "πέφτουμε με τα μούτρα" στο πουλί και κατόπιν να μειώνουμε την διάρκεια της ενασχόλησής μας, γιατί αυτό εκλαμβάνεται ως παραμέληση και προκαλεί στρες και νευρικότητα στο πουλί.
 
Για το πρωί αντε πες να αποκοιμηθώ καμία φορά κ να ασχοληθώ μόνο 1 ώρα πριν φύγω το μεσημέρι το 3ωρο είναι στανδαρακι
 
Να φροντίσεις επίσης το κλουβί του να είναι άνετο δηλ πάρε όσο μεγαλύτερο μπορείς. Βάλε του μερικά παιχνίδια για ν΄ασχολείται τις ώρες που θα είναι μόνο. Άφηνε κάποιο ράδιο ή την τηλεόραση ανοιχτή σε μέτρια ένταση (ώστε να αισθάνεται πως υπάρχει κάτι που έχει και εναλλαγές).
 
Του έχω πάρει είδη κλουβί και παιχνίδια και παρκάκι για όταν θα βγενη από το κλουβί να παίζουμε! Και εννοείτε πώς θα τα καθαρίζω!
 
Αυτό σου έλειπε, να τα αφήνεις βρώμικα :D
Όταν απουσιάζεις από το σπίτι, το πουλί θα είναι πάντα κλεισμένο στο κλουβί του φυσικά.
Εννοείτε μαμά!
 
Back
Top