Γενικά Πόσο πωλούνται τα μωρά παπαγάλων Αμαζόνιου

giannis 7

Banned
Εγγραφή
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα
76
Μήπως κανένας γνωρίζει πόσο πωλούνται τα μωρά αμαζόνιων;
 
Εξαρτάτε και αυτό, μερικές φορές οι εκτροφείς τα έχουν πιο φτηνά, μερικές φορές τα έχουν πιο ακριβά (σε σχέση με τα καταστήματα).
 
Τα πιο φτηνά πια είναι;Εγώ ενδιαφέρομαι για Υellow-crowned,mealy και Blue-fronted
 
Ρίξε μια ματιά εδώ avesint.com/00pricelist.html η αγορά του παπαγάλου δεν εξαρτάτε μόνο απο τον οικονομικό παράγοντα.
 
Γιάννη πριν ασχοληθείς με τις τιμές, κοίταξες αυτό;

https://community.petbirds.gr/threads/Αγορά-παπαγάλου-Ναι-ή-όχι.2676/

Ένας τόσο μεγάλος παπαγάλος είναι σύντροφος για όλη σου τη ζωή:D και έχει και πολλές ιδιαιτερότητες (έξοδα, φροντίδα, πολλή ενασχόληση)
Η απόφαση θέλει σκέψη😉

Φιλικά

Μύριαμ
 
Γιαννη, η οικογενεια σου συμφωνει με την αγορα και τις ευθυνες ενος παπαγαλου; 😕
 
Γιαννη τα χρηματα παρολο που ειναι αρκετα δεν ειναι αυτα που αποτελουν το "προβλημα" ! Το ποσο το διαθετεις μια φορα αλλα μετα πρεπει να καλυπτεις τα εξοδα για φαγητο, κλουβι, παιχνιδια τα οποια δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητο ποσο. Επειτα πρεπει να περνας αρκετο χρονο αφιερωνοντας στο πουλι διοτι οι μεγαλοι παπαγαλοι εχουνε αρκετες αναγκες ψυχαγωγησης και εκπαιδευσης και ωρων εξω απο το κλουβι.

Τι θα γινει οταν αυξηθουνε οι υποχρεωσεις σου στο σχολειο; Οταν θα θαλεις να βγαινεις βολτες με τους φιλους σου η να φευγεις για εκδρομες και διακοπες; 😕

Δε θελω να σε αποτρεψω απλα να σε βαλω να σκεφτεις σοβαρα ολα αυτα και να σκεφτεις οτι ισως θα ητανε καλυτερα αν απλα εδινες λιγο χρονο σε αυτη την κινηση, την αγορα δηλαδη ενος μεγαλου παπαγαλου και να τον παρεις σε καποια χρονια οταν θα εισαι ετοιμος να του δωσεις ολα αυτα που χρειαζεται και αξιζει καθε πουλι να εχει για να ειναι ευτυχισμενο που ζει μαζι μας. :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Back
Top