Διατροφή Πόσο συχνά δίνουμε χόρτα, φρούτα, λαχανικά και αυγό/αυγοτροφή;

Crazy Bird Lady

PB New Member
Εγγραφή
6 Μαϊ 2018
Μηνύματα
51
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Πολύ καλά όλα αυτά, χαίρομαι πολύ που μου έδειξε κάποιο άλλο μέλος αυτό το άρθρο, αλλά εχω μια ερώτηση σχετική με τη διατροφή- πόσο συχνά πρέπει να δίνουμε στα πουλάκια μας αυτά τα χόρτα, φρούτα και λαχανικά; Πρέπει δηλαδή να βρίσκονται καθημερινά στο κλουβί ή υπάρχει κάποιο όριο; Επίσης πόσο συχνά πρέπει να δίνουμε βραστό αυγό/αυγοτροφή;
 
Χαίρομαι πολύ που διάβασες το άρθρο και ελπίζω να μάθουν εύκολα τα μικρά σου να τρώνε όλες αυτές τις νέες λιχουδιές :)
Τα φρούτα λόγο του ότι έχουν ζάχαρη είναι καλύτερο να δίνονται πιο αραία πχ μια φορά την εβδομάδα και πάντα να είναι εποχής.
Τα λαχανικά είναι καλύτερα για την διατροφή τους, όμως επειδή πολλές φορές βαραίνουν το έντερο είναι καλό να τους βάζεις 3 φορές την εβδομάδα.
Καθημερινά μπορείς να τους δίνεις βότανα, όπως φρέσκια, ρίγανη κλπ , ειδίκα σε ολόκληρη μορφή για να νιώσουν λίγο πιο άγρια τα ένστικτα τους (λέμε τώρα 😛 )
Τέλος, όσο αφορά την αυγοτροφή ή το αυγό με το τσόφλι, πιστεύω μια φορά την εβδομάδα είναι μια χάρα.
Ίσως στην πτερρόρια βάζεις λίγο παραπάνω.
 
@ilie mp εσείς που τα ξερετε αυτα που λέτε? Είσαστε κτηνίατρος? Δεν το λεω ειρωνικά, απλως να δω τι γινεται γιατι όλοι λενε ναι στο αυγό εκτος τον γιατρο που πηγα εχθες.
 
@vannatoo αν αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο μέλος του forum είναι λίγο δύσκολο να σου απαντήσει,έχει να μπει μέσα από το 2019. Τώρα συμβουλές για την διατροφή των καναρινιών μπορεί να δίνει κάποιος που γνωρίζει,δεν χρειάζεται να είναι κτηνίατρος.Εσύ ακούς όλες τις απόψεις και κρατάς αυτή που νομίζεις καλύτερη για σένα.
 
Back
Top