Νομίζω πως αν βρεις το χρόνο να διαβάσεις για την Αναπαραγωγή καναρινιών και Ζευγαρώστρες που υπάρχει εδώ, θα λύσεις πολλές από τις απορίες σου. Για τις υπόλοιπες που θα έχεις ρωτάς... και όποιος ξέρεις θα σου απαντήσει...θα ηθελα να μου πητε ποτε μπορο να βαλο τα καναρινια για ζευγαρομα και τη πρεπι να κανο
Κάνε μια περιγραφή της συμπεριφοράς τους, αν μαλώνουν, αν ταΐζονται, αν ζευγαρώνουν... και μην αμελήσεις να διαβάσεις το άρθρο...εχω μια ζευγαροστρα δεν εχη χοριζμα και τα εβαλα
Οπότε συνεχίζουμε κανονικά.. Η ηρεμία στα πουλιά είναι βασική προϋπόθεση για το καλό ξεκίνημα.στην αρχη τα εβαλα δυπλα δυπλα γιτη δεν εχω ζευγαροστρα να εχη χωρηζμα για μια βδομαδα και εχθεσ τα εβαλα μαζη το αποτελεζμα ειναι στην αρχη κηνηγιοντουσαν αλα τωρα ερνια ηρεμα τρωνε κανονικα
;τα εχω βαλι αυλακι στα δυο αλα εχω βαλη μια τριχα πολι ψυλι να παρο καπια αλη
Το αυγό είναι χρήσιμο στην εκτροφή των καναρινιών...τα εχω βαλι αυλακι στα δυο αλα εχω βαλη μια τριχα πολι ψυλι να παρο καπια αλη
Γενικά μιλάω... ίσως πέσω και μέσα...Mισαλούρη.. Πόσα θες να μας τρελλάνεις;... Πως κατάλαβες ότι το αυλάκι είναι αυγουλάκι;![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας