Αναπαραγωγή Πότε να αρχίσω την προετοιμασία αναπαραγωγής;

fotis δημουρ

PB New Member
Εγγραφή
11 Νοε 2015
Μηνύματα
122
Πόλη
Θήβα
Απο πιον μηνα θα πρεπει να αρχισω να προετιμαζομε για την αναπαραγωγη τους και πως; και αυτο σας το ρωταω για το αν χρια στει να εξωπλιστω υλικα και τι πρεπει να παρω αμα πρεπει;
 
Πρέπει να ξεκινήσεις το διάβασμα. Σίγουρα εδώ στο petbirds θα λύσεις όλα τις απόρροιες σου. Καλό διάβασμα λοιπόν πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αναπαραγωγή Καναρινιών
 
την διατροφικη προετοιμασια δεν ξεκινας 1 μηνα νωριτερα; σωστος ειμαι. Αν κανω λαθος διορθωστε!
 
την διατροφικη προετοιμασια δεν ξεκινας 1 μηνα νωριτερα; σωστος ειμαι. Αν κανω λαθος διορθωστε!
Η διατροφικη προετοιμασια εχει νοημα για ολο το χρονο. Αν ενα πουλακι κακοταιζεται 9 μηνες, με το να "μπουκωσει" στο φαι για να βγαλει γεννες δεν προκειται να βοηθησει. Γι αυτο ακολουθειται σχολαστικη καθαριοτητα και φροντιδα, οπως και διατροφη αναλογα την περιοδο του χρονου.

Η διατροφικη προετοιμασια για την αναπαραγωγη συγκεκριμενα, εχει την εννοια οτι εμπλουτιζεις σταδιακα τη διατροφη για να αντιληφθουν τα πουλακια οτι περνανε απο το χειμωνα (λιγη ποικιλια στις τροφες) στην ανοιξη που υπαρχει αφθονια. Ετσι, παραλληλα με τον εμπλουτισμο της διατροφης, ανεβαινει η θερμοκρασια, μεγαλωνει η μερα, και τα πουλακια αρχιζουν να προετοιμαζονται για αναπαραγωγη.
Φυσικα με την αυξηση στην ποικιλια των τροφων και στη συχνοτητα χορηγησης τους, τα πουλια παιρνουν τα απαραιτητα εφοδια που θα τα βοηθησουν να αντεπεξελθουν στο δυσκολο εργο του να γινουν γονεις.
 
Back
Top