Φροντίδα Πότε να αφήσουμε το κοκατίλ μας να βγει από το κλουβί;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sundy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Sundy

PB New Member
Εγγραφή
15 Μαρ 2022
Μηνύματα
4
Πόλη
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση , σαν νέος καταχος κοκατιλ, πότε είναι ασφαλές να αφήσουμε το κοκατιλ μας να βγει από το κλουβί; Θέλω να πω θα πρέπει πρώτα να το καταφέρω να έρχεται στο χέρι μου ή μήπως το να του ανοίγω την πόρτα είναι ένας τρόπος να του δείξω την εμπιστοσύνη μου;
 
Καλησπέρα.
πότε είναι ασφαλές να αφήσουμε το κοκατιλ μας να βγει από το κλουβί;
Διάβασε αυτό το άρθρο
και αυτό

Χρειάζεται υπομονή και πρόγραμμα στις προσπάθειές σου για να έχεις επιτυχία.
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ ευχαριστώ για την απάντηση! Το ( δεν ξέρω αν είναι αγόρι η κορίτσι) έχω μόλις δύο μέρες , βλέπω όμως ότι ανταποκρίνεται όταν του σφυρίζω και όταν του μιλάω. Επίσης μου φαίνεται ότι όταν είμαστε στο ίδιο χώρο με "τσεκαρει" διαρκώς.. φαντάζομαι ( και ελπίζω) ότι αυτό είναι καλο σημάδι. Διαβάζω συνεχώς τα άρθρα εδώ και ελπίζω να τα καταφέρω ( αν και με αγχωνει )
 
δεν ξέρω αν είναι αγόρι η κορίτσι
Ανέβασε κοντινές καθαρές φωτογραφίες (μέγεθος έως 1 Mb),με φυσικό φωτισμό, του κεφαλιού και της πλάτης για να σου πουν την γνώμη τους οι φίλοι που ασχολούνται με παπαγάλους.
Διαβάζω συνεχώς τα άρθρα εδώ και ελπίζω να τα καταφέρω
Θα τα καταφέρεις, απλά δεν πρέπει να βιάζεσαι, χρειάζεται υπομονή και χρόνος για να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον και να νοιώσει ασφάλεια.
Γνωρίζεις την ηλικία του ?
Το πήρες από εκτροφέα ή από petshop ?
 
Το πήρα από petshop ( γνωρίζω ότι είναι προτιμότερο απο εκτροφέα ) έχει δαχτυλίδι πάνω του όμως η κοπέλα που ήταν εκεί δεν ήξερε να μου πει λεπτομέρειες. Θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες για οποιοδήποτε γνώμη! 🙂
 
Back
Top