Και τώρα θέλω μια καλή συμβουλή.Ακούο πολά και μάλον, βάση απλής λογικής δεν μου κάθετε καλά. Πότε λοιπόν πρέπει να ξαναζευγαρώση η κανάρα μου;
Του χρόνου, με το καλό.Και τώρα θέλω μια καλή συμβουλή.Ακούο πολά και μάλον, βάση απλής λογικής δεν μου κάθετε καλά. Πότε λοιπόν πρέπει να ξαναζευγαρώση η κανάρα μου;
Αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια, νομιζω οτι αν θελει η καναρα μπορουμε να την βαλουμε να ζευγαρωσει. Ενας συναδελφος στην δουλεια μου που ζευγαρωνει τα καναρινια του χρονια, τα αφηνει οσο ζευγαρωνουν και η καναρα σταματαει οταν δεν μπορει αλλο. Δεν ξερω ομως αν συμπεριφερονται ετσι τα συγκεκριμενα πουλια η αν ισχυει για ολα.
ζευγαρωνει τα καναρινια του χρονια, τα αφηνει οσο ζευγαρωνουν και η καναρα σταματαει οταν δεν μπορει αλλο.
Καμμία γέννα δεν έχουν κάνει! Γιατί είναι πουλιά δακτυλιδομέναΜήπως ξέρει κανείς να μου πει τα πουλάκια που παίρνουμε απο το εξωτερικό και που μεγαλώνουν σε ελεγχόμενες συνθήκες (με σταθερή θερμοκρασία-υγρασία και ελεγχόμενο φωτισμό) πόσες γέννες κάνουν και τα χρυσοπληρώνουμε απο πα΄νω;
πολυ σωστα επραξες! αφου δεν θες να ζευγαρωσει και παλι τι να εκανες;Έπραξα σωστά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας