Αναπαραγωγή Πώς αναγνωρίζονται τα καρδερινοκάναρα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης natasha
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

natasha

Banned
Εγγραφή
19 Φεβ 2008
Μηνύματα
187
Σας παρακαλώ πάρα πάρα πάρα πολύ πειτε μου πως αναγνωρίζουνε τα καρδερινοκάναρα; Είναι μεγάλη ανάγκη!
 
Νατάσα τις καρδερίνες τις ξέρεις;
Εαν ναι, θα δεις οτι τα καρδερινοκάναρα τους μοιάζουν αλλα οχι απόλυτα. Παραδειγμα η μάσκα στο καρδερινοκάναρο μπορεί να είναι κίτρινο αντι για κόκκινο ή πορτοκαλί που έχουν οι καρδερίνες. Και λέω κίτρινο γιατί πέρνουν χρώμα απο την κανάρα.
 
Ναι τις ξέρω τις καρδερίνες! Έχουν σκούρο χρώμα κυρίως... Εγώ έχω ένα κάτι που δεν ξέρω ακριβώς τι είναι γι αυτό άλλωστε το λέω και κάτι... Έχει μέγεθος καναρινιού και είναι κίτρινο αλλά σε κάποια σημεία έχει λίγο καφέ-μαύρο. Πάντως το κίτρινο κυριαρχεί! Στο κεφάλι δε μοιάζει καθόλυ με καρδερίνα και το βλέμα του είναι καθαρά καναρινίσιο! Τι μπορεί να είναι;
 
Απο ότι φαίνεται είναι καρδερινοκάναρο. Τα καρδερινοκάναρα κελαηδούν ασταμάτητα. Τα θυληκα γίνοντε πολύ καλές παραμάνες. Ελπίζω να σου πέρασε το άγχος.
 
καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο δύσκολο να μπορέσει κανείς να καταλαβει αυτό που περιγράφεις...
Θα ήταν χρησιμο να βάλεις μια φωτογραφία...
 
Καθόλου δεν μου πέρασε το άγχος! Ίσα ίσα! Αυτό που νόμιζα ότι ήταν καναρίνι το έχω βάλει για αναπαραγωγή και απ ότι ξέρω αυτά είναι στείρα! Τσάμπα πήγε όλη αυή η προετοιμασία, όλο αυτό το άγχος! Δεν το πιστευω! Έχω στενοχωρηθεί πάρα πάρα πολύ!
 
Βρε Νατάσα το αγόρασες το πουλι ή στο χάρισαν;Εντέλει δεν σου είπε κανείς τι σου δίνει ή τι αγόρασες γιατί μας έχεις μπερδέψει. Εκει που νόμιζα οτι είναι καρδερινοκάναρο τώρα μου λές καναρίνι. Καλύτερα βάλε φωτογραφία για να σε βουθήσουμε πραγματικά.
 
Το χόμπυ μας βασιζεται στην υπομονή και τη στωικότητα απέναντι στις δυσκολίες που προκύπτουν.

Το φόρουμ είναι εδώ ώστε να προσφέρει γνώση (από τα ήδη δημοσιευμένα άρθρα και μηνύματα) και τα μέλη είναι εδω για να απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα προκύψουν.

Καλό διάβασμα λοιπόν και να είσαι σίγουρη ότι με τη μελέτη θα αποφύγεις τα λάθη του παρελθόντος!
 
μπορει να μην ειναι και καρδερινοκαναρο βαλε μια φωτο για να το δουμε να σου πουμε σιγουρα αμα ειναι για να μην στενοχωριεσε τσαμπα.
 
Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω στην απάντηση
 
Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω στην απάντηση
_https://community.petbirds.gr/threads/Πώς-βάζουμε-ένα-βίντεο-στα-post.2189/

Αντικατέστησε μόνο τη λέξη βίντεο με τη λέξη φωτογραφία. Το κομμάτι που σε ενδιαφέρει είναι αυτό που αναφέρεται στα συνημμένα αρχεία :)
 
βαλτες πρωτα στον υπολογιστη σου μετα πηγαινε και βαλτες στο PB album και καντες ανεβασμα μεσα στο μηνυμα σου η βαλτες στον υπολογιστη πατα εκει που γραφεις μηνυμα και κατω κατω αριστερα λεει γρηγορο ανεβασμα θα πατησεις εκει θα βρεις την εικονα θα την βαλεις και μετα θα πατησεις ανεβασμα και ετοιμο.
 
Δυστυχώς δεν είναι πολύ καλές οι φωτο γιατί(όπως έχω πει και σε άλλο ποστ) ο αρσενικός είναι κάπως επιθετικός(μόνο αυτή την περίοδο που του έβαλα τη θηλυκιά) και μόλις βλέπει άνθρωπο φουσκώνει και επιτίθεται.Αν παρατηρήσετε στις φωτο είναι ψιλοφουσκωμένος αλλά δεν πειράζει...
 

Συνημμένα

  • natasha1.webp
    natasha1.webp
    8,4 KB · Προβολές: 178
  • natasha2.webp
    natasha2.webp
    10 KB · Προβολές: 161
  • natasha3.webp
    natasha3.webp
    11,9 KB · Προβολές: 167
Αλήθεια; Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Η κίτρινη είναι η θηλυκιά!
 
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρετε πόσο είχα απογοητευτεί! Ευχαριστώ!
 
Back
Top