Φροντίδα Πώς θα είναι υγιές το καναρίνι που αγόρασα;

Iasonaskor

PB New Member
Εγγραφή
30 Μαρ 2021
Μηνύματα
222
Πόλη
Ηράκλειο
Σήμερα αγόρασα ένα ζευγάρι καρδερινες και ένα καναρινι που μάλλον είναι αρσενικό. Δεν μπορώ να ανεβάσω τωρα γιατι δεν θέλω να τους ανοίξω το φως και να τα ενοχλήσω. Αυριο θα ανεβάσω φωτο. Μπορείτε να μου πείτε tips για την αναπαραγωγή των καρδερινων και το πως θα είναι υγείες και τα καναρινακια και οι καρδερινουλες.
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ Δεν είναι κάποια συγκεκριμένη ρατσα το καναρινι είναι απλά άσπρο. Οι καρδερινες δεν φοράνε δακτυλίδι επειδή τα πειρα από petshop. Δεν είναι πιασμένα μου έδειξε ζευγάρια που φορούσαν δακτυλίδι και μου είπε ότι από εκει τα έβγαλε. Δεν ξέρω αν όντως είναι εκτροφής παντός εμενα μου φάνηκε σωστός ο άνθρωπος και τα πουλάκια είναι πολύ ήσυχα για πιασμένα. Οποτε δεν νομίζω να είναι πιασμένα. Είχα ένα κλουβι για budgie αλλα μου ψοφησε και μου έμεινε το κλουβι γενικα πολύ μεγαλε νομίζω είναι ή 80 πόντους ή 1 μετρο οριζόντια και ύψος πρέπει να είναι 60 πόντους. Εκεί εχω βαλει το καναρινακι αλλα στο μέλλον (αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσω την κατασκευή) μιας κλουβας και θα τα βάλω εκεί τωρα τα γαρδελακια τα εχω βαλει σε μια κανονική ζευγαροστρα και τους εχω βαλει και χώρισμα. Αν μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να τα βγάλω υγείες τα πουλάκια και να κάνω το καλύτερο για αυτά ώστε να περνάνε καλά.
 
Αν μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να τα βγάλω υγείες τα πουλάκια και να κάνω το καλύτερο για αυτά ώστε να περνάνε καλά.

Προσοχή στις καιρικές συνθήκες, στα ρεύματα αέρα, καλή διατροφή και καθαριότητα και όλα θα πάνε καλά.
 
@patrickios υπάρχει μήπως καποιο έλεγχος για να το βάλουμε; Ειμαι και εγώ κατα το πιάσιμο πουλιών και συμφωνώ απόλυτα οποτε υπάρχει τρόπος να περασει καποιο έλεγχο να τους βαλω;
 
Δεν είναι πιασμένα μου έδειξε ζευγάρια που φορούσαν δακτυλίδι και μου είπε ότι από εκει τα έβγαλε.
Αν θες ανέβασε κοντινές φωτογραφίες των πουλιών, η εικόνα τους φανερώνει πολλά όσο αφορά τις εκτροφής ή τις πιασμένες.
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ θα το κάνω αύριο γιατί δεν θέλω να τις ξυπνήσω. Θέλω να μου πείτε και εμενα να δω αν είναι να ξανά πάρω από αυτόν ή απλά τις πιάνει και ποροιδευει τους ανθρώπους.
 
Οι καρδερινες δεν φοράνε δακτυλίδι επειδή τα πειρα από petshop
Μπορείτε να μου πείτε tips για την αναπαραγωγή των καρδερινων
Δυστυχώς όχι. Η χρήση του forum των ιθαγενών πουλιών επιτρέπεται μόνο για πουλιά που φέρουν δαχτυλίδι συλλόγου κλειστού τύπου.

Στο συγκεκριμένο forum - θέμα μπορεί να γίνει συζήτηση μόνο για το καναρίνι.
 
Αν θες ανέβασε κοντινές φωτογραφίες των πουλιών, η εικόνα τους φανερώνει πολλά όσο αφορά τις εκτροφής ή τις πιασμένες.
Γιάννη οι Κανόνες είναι σαφείς πλέον. Μόνο αν φέρουν το επίσημο δαχτυλίδι συλλόγου.
 
@patrickios αν αυτό αφορουσε εμένα,
δεν το γνώριζα και επίσης αυτό που ανέβασα δεν είναι απορρητο αλλα σε κοινή θέα
Αυτο εδώ
[automerge]1617998010[/automerge]
@Stavros θα κάνω καινουργιο θεμα για να καθαρίσουν τα πάνω μυνηματα σχετικά μονο με το καναρινι. Με τα γαρδελια θα ψαχτο λιγο και αν δεν τα έβγαλε οντος αυτος θα τα αφήσω ελεύθερα εδώ στο χωριό έχει πολλά ετσι και αλλιώς θα τα βγάλει πέρα παντός κελαηδάει που είναι καλό σημάδι. Δεν σας λέω αλλα περι γαρδελιων θα ανοίξω καινουργιο θέμα
 
@Iasonaskor απάντησα στον προηγούμενο που κάτι είπε και θεώρησα πως το είπε για εμένα. Καλό βραδυ
 
Back
Top