Αναπαραγωγή Πώς θα κάνω τη θηλυκιά κοκατιλ να μπει στη φωλιά;

saliampampou

PB New Member
Εγγραφή
31 Δεκ 2008
Μηνύματα
3
Πόλη
Πειραιάς
στέλνει συνεχεια τον αρσενικό να εξερευνήσει τη φωλια αλλα αυτή τίποτα ακόμα.έκανε το πρώτο τις αυγό αλλα επειδή είχε πάρει αντιβίωση δεν ήταν ώριμο να το εκκολάψει. Τώρα σε πόσες μέρες θα κάνει δεύτερο γιατί τη βλέπω όλο κάτω να κάθεται στο κλουβί. Κάτι ακόμα μέσα στη φωλια θα χρειαστούν και κάτι επιπλέον;
 
Καταρχην καλως ηρθες και Καλη Χρονια! 🙂

Εσυ δεν χρειαζεται και δεν μπορεις να την αναγκασεις να μπει στη φωλια. Ειναι αρκετο το ανοιγμα για να χωρεσει η περνανε ισα ισα; Προφανως κατι φοβαται και δεν μπαινει αλλα αφου βλεπει το αλλο πουλι να μπαινει πιστευω πως δεν θα αργησει να ακολουθησει κι αυτη.
Τι ηλικια εχουν τα πουλια σου; Τα εχεις δει να ζευγαρωνουνε; Το πατωμα του κλουβιου παντως θα σου φερει πολλα προβληματα αν τελικα γεννησει εκει.

Και εφοσον εκανε θεραπεια γιατι την εχεις μαζι με το αρσενικο;
 
χωραει ισα-ισα στη τρυπα αλλα κ ο αρσενικος μπαινει μεχρι τη μεση... Ειναι δυο χρονων κ ζευγαρωνουνε καθε μερα τουλαχιστον δυο φορες απο το καλοκαιρι...ηταν αρρωστη κ την πηγα στη κτηνιατρο η οποια δε καταλαβε οτι ηταν κ εγκυος κ μου εδωσε αντιβιωση την οποια μου προτεινε να παιρνει κ ο αρσενικος γι αυτο τους εχω μαζι... Την επομενη που πηρε για πρωτη φορα την αντιβιωση βρηκα στο πατωμα του κλουβιου ενα πρωιμο αβγο... Δε ξερω τι να πιστεψω...
 
Giati tis dinis antiviosi? ti egine? An einai akoma arosti den prepei na tous dineis na zeygaronoun...
...mporei tora kathete sto pato tou klouviou epidi den mporei na genisi to aygo...einai epikindino poli...
 
Εφοσον ειναι αρρωστη και μολις εχει αρχισει τη θεραπεια η γεννηση αυγων και η ακολουθη διαδικασια θα την ταλαιπωρησει ακομη περισοοτερο. Δεν ξερω αν ειναι καλο να την αφησεις να κλωσσησει σε αυτη την κατασταση.

Παρε τη φωλια και ανοιξε λιγο περισσοτερο το ανοιγμα της εισοδου. Καποια πουλια ισως το κανουν μονα τους και καποια θελουν βοηθεια.

Αλλα οπως σου ειπα και πιο πανω αν τα πουλια ηταν δικα μου δεν θα την αφηνα να κλωσσησει αν δεν ηταν τελειως καλα και να εχει περασει ενα διαστημα απο τη θεραπεια.
 
Back
Top