Ασθένειες Πώς κάνω την εξέταση PBFD;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης alex65
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

alex65

PB New Member
Εγγραφή
14 Δεκ 2023
Μηνύματα
34
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με την εξέταση για pbfd? Πώς το κάνω; Που στέλνω το φτερό; Το αγοράζω και μετά τι κάνω; Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν ξέρω πως να το κάνω.
 

[automerge]1713382124[/automerge]
[automerge]1713382218[/automerge]
@alex65 πως σου προεκυψε η σκεψη για PBFD? πηγες το monk σου σε κτηνιατρο και το υποψιαζεται?
[automerge]1713382373[/automerge]
Αυτη ειναι φωτο του 25/2 που ειχες ανεβασει
 
Τελευταία επεξεργασία:
@φιλομαθης δεν πείτε σε γιατρό, απλά θέλω να το δώσω και θέλω να είμαι σίγουρος ότι είναι καλά γιατί θα έχει μεγάλο μπελά αυτός που θα το πάρει αν έχει την αρρώστια, κάτι ακόμα, εγώ το έχω περίπου 4-5 μήνες σε ένα σημείο στο λαιμό δεν έχει πούπουλα και δεν έχει καμία εξέλιξη όλο αυτό τον καιρό, όπως το ίδιο έχει και κάτω από τα φτερά. Ποίο πολύ όμως θέλω απλά να είμαι σίγουρος.
 
σε ένα σημείο στο λαιμό δεν έχει πούπουλα και δεν έχει καμία εξέλιξη όλο αυτό τον καιρό, όπως το ίδιο έχει και κάτω από τα φτερά.
εννοεις οτι το σημειο στο λαιμο δεν εχει εξελιξη δηλαδη εχει μεινει ακαλυπτο μηνες μετα? οπως και το σημειο κατω απο τα φτερα?
Καλα κανεις βεβαια και θελεις να ξερεις ωστε να το κρατησεις και να το φροντισεις εσυ σε περιπτωση που οντως ασθενει με pbfd η ειναι φορεας.
Παντως ισως και ειναι καποια σημεια φτερωματος που θα ειναι οk μολις περασει η πρωτη του πτεροροια που σε λιγο θα ξεκιναει

Quakers generally begin their very first molt at around 9 to 10 months of age.
 
@φιλομαθης κοίταξε, δεν μου φαίνεται φυσιολογικό γιατί έχω δει πως μοιάζει ενα Μονκ στην ηλικία που είναι το δικό μου και είναι αρκετά διαφορετικό. Θα ανεβάσω κάποιες φότο
 
Back
Top