Φροντίδα Πώς καθαρίζετε τις κουτσουλιές απο τους παπαγάλους μέσα στο σπίτι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Trifon
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Trifon

PB New Member
Εγγραφή
18 Ιουλ 2020
Μηνύματα
28
Πόλη
Έδεσσα
Εμένα μπαινοβγαίνουν πανευκολα αλλά ποτέ μόνα τους, δεν είχα όμως ποτέ θέμα να τα βάλω μέσα και χωρίς λιχουδιές.Θελω να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά που λένε ότι τα αφήνουν και κοιμούνται κουρτινόξυλα η όλη μέρα έξω.Με τις κουτσουλιές πάνω σε κουρτίνες κτλ τι κάνετε? Στην καθαριότητα δηλαδή του σπιτιού μαζεύεται από παντού κουτσουλιές?Γιατί εγώ τα έχω περίπου 2 ωρίτσες έξω να παίξουν και εγώ μαζί τους και τα ξαναβάζω μέσα οπότε οπότε κάνουν κουτσουλιές επιτόπου την βλέπω και την καθαρίζω, θα ήθελα να τα αφήνω και λίγο πιο χυμα οπότε θα ήθελα να ακούσω τι κάνετε με την καθαριότητα εσείς που τα αφήνετε έξω όλη μέρα...
 
@Trifon να σου απαντήσω εγώ που τον έχω όλη μέρα έξω, δεν κάνει κουτσουλιές πουθενά εκτός από το κλουβι, το σταντ που από κάτω έχει κόντρα πλακέ και ένα κομμάτι γρασίδι που έχω βάλει για να παίζει. Αλλά ενταξει ο δικός μου δεν απομακρύνεται και από εμάς.
 
@Trifon εγώ έχω ένα μικρό χαλί εκεί που έχω τους παπαγάλους και γενικά άδειο όλο το μέρος. Οπότε με το πλακάκι δεν έχω πρόβλημα. Φοράω όμως συγκεκριμένα ρούχα όταν τα αφήνω ελεύθερα γιατί αρκετά συχνά κουτσουλανε στην μπλούζα
 
Με τις κουτσουλιές πάνω σε κουρτίνες κτλ τι κάνετε? Στην καθαριότητα δηλαδή του σπιτιού μαζεύεται από παντού κουτσουλιές?

Τα σημεία που κάθεται ο παπαγάλος στο δικό μας σπίτι είναι συγκεκριμένα. Οπότε απο κάτω βάζω ένα φύλλο εφημερίδας πριν ανοίξω το κλουβί. Σαφώς κι έχουμε κι ατυχήματα και το κακό με τα σπίτια εδώ είναι ότι τα περισσότερα έχουν τη μόνιμη μοκέτα. Τα μωρομάντηλα κάνουν θαυμάσια δουλειά πάντως. Αν το καθαρίσεις αμέσως δεν μένει ούτε ίχνος.
 
Back
Top