Γενικά Πώς μεταφέρουμε πουλιά σε άλλες πόλεις με ασφάλεια;

GrigorisK

PB New Member
Πόλη
Μαυροδένδρι
Καλησπέρα παιδιά!
Καθόμουν τώρα σκεπτόμενος και μου δημιουργήθηκε η απορία πώς μπορούμε να μεταφέρουμε πουλάκια με ασφάλεια σε μέρη όπως Αθήνα,Θεσσαλονίκη κλπ όταν θέλουμε να αγοράσουμε ή οι εκτροφείς θέλουν να πουλήσουν;

Εγώ πάντως όταν πήγα 4 θηλυκά στο χωριό τα είχα σε ένα κλουβί κανονικό όχι ζευγαρώστρα, αλλά τα είχα σκεπάσει με μια μεγάλη πετσέτα και δεν είχα βάλει νερό. Όμως το ταξίδι ήταν 4 ώρες. Όταν τα έβγαλα και τα έβαλα στην κλούβα δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Τώρα για μεγαλύτερο ταξίδι δεν ξέρω. Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν μεταφορική ούτε να τα στείλω με γνωστό.

Γρηγόρη η καλύτερη λύση είναι μια μεταφορική, απλά θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθείς, όχι απρόσωπα.

Γρηγόρη η καλύτερη λύση είναι μια μεταφορική, απλά θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθείς, όχι απρόσωπα.

Ναι αλλά θα τα προσέχουν τα πουλάκια;

Δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται με τις μεταφορικές. Όταν όμως πήγα στο λιμανι να στείλω πουλάκι μιας φίλης που έκανε αγορά απο Αθήνα ο κύριος που οδηγούσε το φορτηγό δεν δέχτηκε να βάλει το κλουβακι δίπλα του. Το έρημο το πουλάκι ταξίδεψε στην καρότσα του φορτηγού. (Εαν ηταν δικο μου δεν υπήρχε περιπτωση να το δεχομουν). Γι αυτό θέλει μεγάλη προσοχή.

Δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται με τις μεταφορικές. Όταν όμως πήγα στο λιμανι να στείλω πουλάκι μιας φίλης που έκανε αγορά απο Αθήνα ο κύριος που οδηγούσε το φορτηγό δεν δέχτηκε να βάλει το κλουβακι δίπλα του. Το έρημο το πουλάκι ταξίδεψε στην καρότσα του φορτηγού. (Εαν ηταν δικο μου δεν υπήρχε περιπτωση να το δεχομουν). Γι αυτό θέλει μεγάλη προσοχή.

Το πουλάκι όμως έφτασε υγιή;

πώς μπορούμε να μεταφέρουμε πουλάκια με ασφάλεια
Αν βάλετε στο google ''μεταφορά κατοικίδιων'' θα βρείτε εταιρείες που κάνουν μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, βέβαια κάποιοι εκτροφείς ίσως να έχουν και άλλους τρόπους αποστολής.

Αν βάλετε στο google ''μεταφορά κατοικίδιων'' θα βρείτε εταιρείες που κάνουν μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, βέβαια κάποιοι εκτροφείς ίσως να έχουν και άλλους τρόπους αποστολής.

Θα το κάνω για να μου λυθεί η απορία, ευχαριστώ πολύ!

Back