Διατροφή Πώς μπορώ να συντηρήσω την αυγοτροφή των 15 κιλών;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Elli

PB Member
Εγγραφή
13 Μαϊ 2020
Μηνύματα
1.940
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σε ολους και καλη εβδομαδα! Εδω και λιγο καιρο παιρνω τροφουλα για τα καναρινακια μου, τσουβαλι των 20 κιλων και το συντηρω μια χαρα!βαζω μεσα τα φυλλα δαφνης (οπως εμαθα απο την @eva vrs) και επισης εχω το τσουβαλι σε δροσερο μερος του σπιτιου! Και ας ερθω τωρα στο εξης θεμα:

Θα ηθελα να παρω και αυγοτροφη των 15 κιλων! Πως θα μπορουσα να την συντηρησω; Με τον ιδιο ακριβως τροπο οπως την κανονικη τροφουλα; Μην παρω το τσουβαλι και μετα π.χ απο 10 μερες μου γινει χωμα!σας ευχαριστω πολυ!
 
Πόσα καναρίνια έχεις? 15 κιλά αυγοτροφή που τρώνε σε συγκεκριμένη περίοδο αρκετά (ούτε καν βασική τροφή δηλαδή) για καναρίνια μου μοιάζει υπερβολή. Εκτός κι αν έχεις 100-200 πουλιά.

Για την συντήρηση θα πρότεινα μερικές σακούλες σε ψυγείο και μερικές σε κατάψυξη, ίσως? Ας με διορθώσουν οι ειδικοί μιας και έχω χρόνια να αγοράσω αυγοτροφή.
 
Eίναι λάθος μια τέτοια αγορά. Οι συνήθεις μεγάλες και οικονομικές συσκευασίες των 4ων - 5 κιλών (ανάλογα την εταιρεία) είναι υπεραρκετές για μια μικρή εκτροφή. Οι αυγοτροφές συντηρούνται στις συσκευασίες τους σε ένα δροσερό και σκοτεινό μέρος για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.
 
@Φοίβος Καλημερα! Εχω 30 καναρινακια!αλλα οταν θα ερθει η περιοδος αναπαραγωγης και αρχιζουν να βγαινουν σιγα - σιγα τα μωρακια θα φτασω να εχω λογικα πανω απο 100 γι αυτο σκεφτομουν για την αυγοτροφη των 15 κιλων!

@mgerom Καλημερα! Τωρα νομιζω για 30 καναρινακια δεν συμφερει αλλα οταν θα ερθει ο καιρος και φτασω πανω απο 100 καναρινακια θα συμφερει λογικα...ετσι δεν ειναι;!οποτε θελει δροσερο και σκοτεινο μερος;χρειαζεται κατι αλλο;
 
@Stavros Καλημερα!στο αρχικο μου μηνυμα ειπα: "θα ηθελα να παρω"!απλως σκεφτομαι και για το πιο μετα! Τωρα εχω την αυγοτροφη (Cede bianco) και την βαζω σε ενα μερος και μου ειναι μια χαρα! Των 15 κιλων ομως θα ειναι μια χαρα;θα μου κρατησει;επειδη ειναι 15 κιλα και οχι 5!γι αυτο ρωτησα μηπως χρειαζεται κατι παραπανω!
 
Back
Top