Φροντίδα Πώς να μάθω κόλπα στο κοκατίλ μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης eirhnhhd
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

eirhnhhd

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαϊ 2020
Μηνύματα
50
Πόλη
Αθήνα
Θέλω να αρχίσω να μαθαίνω στον παπαγάλο μου κόλπα, αλλά ούτε όταν την φωνάζω με το όνομα της δν με προσέχει κ γνκ δν τρώει Μίλλετ όταν της δίνω αλλά όταν δν έχει να φάει κτ άλλο. Δεν με φοβάται απλά δεν δείχνει προσοχή.
 
Έχεις δοκιμάσει άλλες λιχουδιές/λαχανικά/φρούτα να δεις τι του αρέσει περισσότερο;
αλλά ούτε όταν την φωνάζω με το όνομα της δν με προσέχει.
Οι παπαγάλοι δεν είναι ζώα όπως οι σκύλοι ή οι γάτες. Είναι ακόμη άγρια ζώα και δεν εξημερώνονται. Ετσι, η προσέγγιση σου πρέπει να είναι διαφορετική.
 
@Γιώργος Π. Εξαρτάται από τον χαρακτήρα. Ο δικός μου και αντιδρά στο όνομα του και το έλα έμαθε και το μη και ποσα ακόμα θα μάθει. Καλύτερα από σκύλος δηλαδή. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα!

@eirhnhhd πρέπει να δοκιμάσεις και να βρεις την λιχουδιά που του αρέσει. Μήλο, ξηροί καρποί, γενικά φρούτα κτλ. Επίσης, ποιες ώρες ασχολείσαι μαζί της; Και για πόση ώρα; Αν ξεφεύγεις από το 5 λεπτό προφανώς βαριέται και δεν ασχολείται μαζί σου.
 
@Katerina70 4 μήνες+
[automerge]1598713964[/automerge]
@Γιώργος Π. Την έχουμε πάρει από Περ σοπ και δεν έχει συνηθίσει να τρώει φρούτα κ λχνκ έχω προσπαθισει
[automerge]1598714118[/automerge]
@christina07 φοβάται ακόμη πράγματα κ άλλους ανθρώπους μες στο σπίτι ή όταν κάποιος κάνει μια απότομη κίνηση. Επίσης όχι πάνω από πέντε λεπτά?
[automerge]1598714232[/automerge]
@Γιώργος Π. Επίσης είναι 2-3 χρόνων. Δεν ξέρω αν μπορεί να μάθει τώρα γτ μου φαίνεται κάπως κακομαθημένο ή και κουρασμένο😂
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top