F FIRST Εγγραφή 12 Ιαν 2008 Μηνύματα 23 Πόλη Αθήνα 4 Μαρ 2008 #1 Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση έχω να κάνω. Έχω κάποια καναρίνια (5), τα οποία όμως δεν γνωρίζω τις ράτσες τους! Πως μπορώ να τις μάθω; Υπάρχουν στο site φωτογραφίες με τις οποίες μπορώ να μπορώ να τις δω; Ευχαριστώ
Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση έχω να κάνω. Έχω κάποια καναρίνια (5), τα οποία όμως δεν γνωρίζω τις ράτσες τους! Πως μπορώ να τις μάθω; Υπάρχουν στο site φωτογραφίες με τις οποίες μπορώ να μπορώ να τις δω; Ευχαριστώ
L lancashire Εγγραφή 28 Νοε 2007 Μηνύματα 566 Πόλη Αθήνα 4 Μαρ 2008 #2 Φωτογραγικό ’λμπουμ Πουλιών Συντροφιάς
F FIRST Εγγραφή 12 Ιαν 2008 Μηνύματα 23 Πόλη Αθήνα 4 Μαρ 2008 #3 Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε! Πολύ διαφωτιστικό. Να ΄σαι καλα!
L lancashire Εγγραφή 28 Νοε 2007 Μηνύματα 566 Πόλη Αθήνα 4 Μαρ 2008 #4 δεν κανει τιποτα ναναι καλα τα παιδια που το φτιαξανε αμα τα βρεις αναμενουμε να μαθουμε τι εχεις ΜΦΧ Πανος
δεν κανει τιποτα ναναι καλα τα παιδια που το φτιαξανε αμα τα βρεις αναμενουμε να μαθουμε τι εχεις ΜΦΧ Πανος