Γενικά Σήμερα μόλις αγόρασα ένα νέο lovebird τον 'Αρη

constadinos

PB Member
Εγγραφή
24 Νοε 2008
Μηνύματα
486
Πόλη
Περιστέρι
Γεια σε ολους! Σημερα μολις αγορασα ενα νεο Lovebird τον Αρη! Ειναι blue masked μια ρατσα που παντα μου αρεσε και παντα ηθελα να αποκτησω! Μετα απο τον χαμο του αγαπημενου μου Κοκου δεν ηθελα να αφησω μονη της την θυληκια γιατι την εβλεπα στενοχωρημενη και δεν ηθελα να μου πεθανει! Με το που ειδε τον Αρη βγηκε απο το κλουβι(καθως την αλλαζα)και καθισε πανω στo κλουβι του(δεν τα χω βαλει μαζι ακομα, τα αφηνω να γνωριστουν). Μπηκαν λοιπον και οι δυο αμεσως στο ψητο. Γνωριστηκαν και φιληθηκαν η ο,τι αλλο δηλωνει αυτη η κινηση! Πιστευω να πανε ολα καλα!:DΣας εχω και μια εικινα του:
 

Συνημμένα

  • DSC00461.webp
    DSC00461.webp
    24 KB · Προβολές: 98
Καλοριζικος Κωνσταντινε
Θα επρεπε να τον ειχεις σε καραντινα για ενα διαστημα, αλλα ας ελπισουμε οτι το νεο πουλακι δεν θα εχει κατι και ολα θα πανε καλα... Να σου ζησουν!:D
 
Δεν ειναι στο ιδιο κλουβι Συσσι απλα εκεινη την ωρα που τον εφερα τον ακουμπησα κοντα στην θηλυκια για να τους αλλαξω και μου φυγε η θηλυκια απο το κλουβι και εγινε οτι εγινε!
 
Δεν ειναι στο ιδιο κλουβι Συσσι απλα εκεινη την ωρα που τον εφερα τον ακουμπησα κοντα στην θηλυκια για να τους αλλαξω και μου φυγε η θηλυκια απο το κλουβι και εγινε οτι εγινε!
Καραντινα, θεωρειται το να βρισκονται σε διαφορετικα δωματια Κωνσταντινε...
 
Γοητευτικότατος ο νεαρός! Μακάρι να τα πάνε τόσο καλά όσο φαίνεται και με τη νεαρά!
 
Γλυκύτατος ο νεος σου φιλαράκος Κωσταντίνε! Αλλά όπως πολύ σωστα σου επισήμανε η Σίσσυ θα πρέπει να εφραμόσεις την καραντίνα για ενα χρονικό διάστημα. Αν αρχίσουν απο τωρα τα "φιλάκια" μπορεί κάλιστα να της μεταφέρει πιθανά μικρόβια που μπορεί να έχει και να μην έχουν ακόμα εκδηλωθεί.:)

Να σου ζήσουν και καλούς απογόνους όταν ερθει η κατάλληλη ώρα!
 
Κωσταντίνε να σου ζήσει ο κούκλος... Πώς ξέρεις οτι είναι αρσενικός; Οντως όσο χάλια και βαρετό να ακούγεται αυτό, η καραντίνα χρειάζεται και πρέπει να είναι σε διαφορετίκα δωμάτια τα πουλάκια! Εσυ τώρα ο ανυπομονος επίτηδες έβαλες κοντά τα κλουβία. Για να δείς τι θα κάνει η θυληκία...😛Αφου είδες τώρα να τα χωρήσεις για λίγο, δεν είναι πολύ 30 μέρες... Θα περάσουν... Εγω άντεξα 28 και αυτό με βιταμινες και ηρεμηστικά...😀!
 
Κωνσταντινε να σου ζησει ο κουκλος Αρης! Ειναι οντως αρσενικος;Να τα βαλεις σε καραντινα. Κανε λιγο υπομονη!Φοραει δαχτυλιδακι για να δειχνει την ηλικια του;
 
Παιδια εγω για αρσενικο τον αγορασα κι εχω εμπιστοσυνη απο αυτον που το αγορασα! Τωρα τι θα μου βγει θα δειξει.Απο το δαχτυλιδι του φαινεται οτι ειναι του 2008 οπως και η θηλυκια μου. Ευχαριστω για την συμβουλη σας να τα βαλω σε καραντινα και αυτο εκανα. Παντως ο μικρος ειναι πολυ φοβισμενος και στεναχωριεμαι γιατι την πρωτη μερα οπως πηγα να το βαλω στο κλουβι εφυγε και το κυνηγαγα να μπει μεσα! Εκανα μεγαλη χαζομαρα.Αν και τοσο καιρο εχω διαβασει αρκετα πραγματα εδω στο forum θα ηθελα να μου δωσετε μια συμβουλη να ερθω πιο κοντα του και να μην τα θαλασσωσω οπως εκανα κι με την θηλυκια οταν την πρωτοπηρα(αυτο νομιζω πως ηδη εγινε).Αυτη μετα τον θανατο του Κοκου εχει γινει λιγο απομακρη και ολο κραζει τον Αρη. Θα μου πειτε ισως να περιμενα και να μην επαιρνα ακομα τον αρσενικο αλλα φοβηθηκα μην μου πεθανει. Εσεις τι εχετε να πειτε πανω σ αυτα;
Ευχαριστω!
 
Back
Top