Γενικά Σας παρουσιάζω τα ζεμπράκια μου!

Εγγραφή
28 Μαρ 2016
Μηνύματα
624
Πόλη
Αθήνα
Γεια σε ολους!!
Επιτελους σας δειχνω τα ζεμπρα μου που τα εχω αρκετο καιρο αλλα δεν σας τα ειχα δειξει. Ονομα δεν εχουν οποτε εαν θελετε δωστε καμια ιδεα. Ειναι ζευγος fawn με τον αρσενικο να δειχνει pied αλλα low expression, βεβαια το θηλυκο εχει καποια χαρκτηριστικα αρσενικου, παραξενο. Πριν σχεδον μηνα ξεκινησαν να ενδιαφερονται για γεννα και τλκ αποφασισα να τους βαλω φωλια αφου κιολας εχουν καλο βαρος κιας μην εκανα καποια τρελη προετημασια περα απο καλη διατροφη. Αυγα δεν εχουμε ακομα που φυσικα δεν πειραζει, μου φαινεται πως την θελουν απλα να κοιμουνται που ειναι εντελως τρελο για ζεμπρα αχαχαχ. Ειχαν ενα τσακωμο οπου το θηλυκο ξεπουπουλιασε λιγο το αρσενικο αλλα δεν εχυν θεμα μετα απαυτο. Το κλουωι ξερω ειναι λιγο γυμνο θελω να φτιαξω κλαδια κιαλλα γιατι αυτα δεν ειναι αρκετα μακρια τελικα. Α και το κλουβι ειναι 60x40x40. Αυτα εαν εχετε καποια ιδεα για το τι αλλο να προσθεσω στο κλουβι περα απο ωστα κλαδια σας ακουω!!!

387338005_887872116092338_274459277200969330_n (1).jpgIMG_20240323_110921.jpgIMG_20240323_110835 (1).jpg
ΥΣ Δεν ξερω πως βαζω την λεζαντα παρουσιαζω😁
 
Να τα χαίρεσαι.

εαν εχετε καποια ιδεα για το τι αλλο να προσθεσω στο κλουβι περα απο ωστα κλαδια σας ακουω!!!
Αν θες μπορείς να βάλεις κάποια παιχνίδια, αν και τα ζεμπράκια δεν τα πολυχρειάζονται.

Γιατί τους έχεις τόσο μεγάλη ποτίστρα;
 
Αυγα δεν εχουμε ακομα που φυσικα δεν πειραζει, μου φαινεται πως την θελουν απλα να κοιμουνται που ειναι εντελως τρελο για ζεμπρα αχαχαχ.
Δεν είμαι βέβαιος για αυτό που δηλώνω παρακάτω, οπότε ας με διορθώσει κάποιο μέλος που μπορεί πράγματι να γνωρίζει καλύτερα, αλλά έχω την αίσθηση ότι τα ζεμπράκια όντως κοιμούνται σε φωλιές ανεξάρτητα από το αν είναι σε φάση αναπαραγωγής ή όχι.
Ηλία να τα χαίρεσαι!!!
 
@ianos Σε ευχαριστώ πολύ!! Και παλιά που είχα κοιμόντουσαν και μάλιστα και τέσσερα στην ίδια αλλά πάλι έκαναν αυγά γι'αυτό με παραξενευει που ακόμα δεν έχουν κάνει αν και καλύτερα γιαυτα που δεν έχουν να ασχοληθούν με πεινασμένα στόματα ακόμα, τουλάχιστον...
[automerge]1711296517[/automerge]
@Stavros Σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν υπάρχει κάποιος λόγος απαραίτητα απλά την είδα και την πήρα για περίπτωση που λείψω λίγες μέρες να έχουν ποσότητα και κράτησα αυτή για μόνιμη. Φυσικά έχω και άλλη μία μικρότερη που τους βάζω παράλληλα αν λείπω.
[automerge]1711296804[/automerge]
@Stavros Όσο για παιχνίδια, δεν τολμώ να βάλω κάτι που να έχει σκοινί γιατί παλιά ένα μνειχε πιαστεί και είχε εξαρθρωθεί το πόδι τ. Και τα περισσότερα έχουν σχοινιά. Και όντως δεν ασχολούνται γενικά. Η ασχολίες τους είναι να φτιάχνουν φωλιά να τρώνε και φυσικά να τσακίζουν μιλεττ!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top