Γενικά Σας παρουσιάζω τα καναρίνια μου

Στα δικά μου μη ειδικά μάτια... αυτό εδώ
20180711_173959-jpg.56734

έχει όλα όσα χρειάζονται.
Και επειδή φοράει και δαχτυλίδι θα σου πρότεινα με κάθε τρόπο να το στείλεις σε κάποια έκθεση που θα γίνει Νοέμβρη - Δεκέμβρη ώστε να κριθεί και να μάθεις σωστά τις όποιες ατέλειες.
Γιατί ότι κι αν σου γράψουμε εμείς εδώ... Θα είναι περισσότερο λάθος παρά σωστό.
 
ειμαι στον ΕΛΚΕ
Τέλεια... Να μας ενημερώσεις για τη βαθμολογία του.
φανταζομαι μονο σε εκτροφεις ετσι;
Ασφαλώς και μόνο σε όσους έχουν για μένα τη δυνατότητα να στηρίξουν την κάθε ράτσα κι όχι από όποιον τυχαία βρέθηκε με ένα ζευγάρι.
 
Tα πουλάκια θα δείξουν μόλις φύγει το πτέρωμα της φωλιάς ολοκληρωτικά. Καλόν είναι πέραν απο τις πλάτες να βάλεις και τα πουλάκια στο κλαρί, έστω και πίσω απο τα κάγκελα, για να γίνει κουβέντα. Το βασικό τους πρόβλημα είναι το σχέδιο πλάτης (πολύ διάσπαρτες και διακεκομμένες γραμμές) Κάποια αρσενικά στην αρχή (εκεί που φαίνεται η κοιλιά), αλλά και κάποια μικρά είναι Κοβάλτια. Στην έκθεση δεν πάμε μόνο τα άριστα πουλάκια μας, πάμε και αυτά για τα οποία έχουμε αμφιβολίες και θέλουμε μια σοβαρή γνώμη ώστε να ξέρουμε τι θα κάνουμε στην συνέχεια με αυτά. Εδώ ένα με βαθμολογία 89 ή 90
covaltio-red-mosaic.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Στην έκθεση δεν πάμε μόνο τα άριστα πουλάκια μας, πάμε και αυτά για τα οποία έχουμε αμφιβολίες και θέλουμε μια σοβαρή γνώμη ώστε να ξέρουμε τι θα κάνουμε στην συνέχεια με αυτά.

συμφωνω απλα δν ηθελα να παω και να ''βαφτισω'' κατι χωρις να ξερω εαν ειναι 100%

κ. Μακη ξερετε καποιον που ασχολειται με αυτη την ποικιλια;
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
συμφωνω απλα δν ηθελα να παω και να ''βαφτισω'' κατι χωρις να ξερω εαν ειναι 100%
Εύκολο αυτό. Τον Οκτώβριο θα βάλεις φωτό όπως είπαμε αλλά και ανάσκελα την κοιλιά και θα σου πώ ακριβώς το Νο της κατηγορίας που θα δηλώσεις. Γνωρίζω οτι έχει ο Βασίλης Ρίζος στην ΑΛΟΠ. Αλλά μπορείς να βρείς και απο το Βέλγιο που υπάρχουν "άκρες".
 
Back
Top