Γενικά Σας παρουσιάζω τα καναρινάκια μου

Γιαννης17

Farm & Exotic Birds Expert
Εγγραφή
24 Ιαν 2019
Μηνύματα
2.994
Πόλη
Αγρίνιο
Μετά την θερμή υποδοχή που δεχθηκα από εσάς, και σας ευχαριστω όλους πάρα πολύ για αυτο, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τα καναρινακια μου!
60310603116031260313603146031560316
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πανέμορφα τα καναρίνια σου! Να είναι πάντα υγιή! 🙂

Πολλά μπράβο και στον κύριο Γιάννη για την άμεση και αποτελεσματική βοήθεια του για να τα θαυμάσουμε! 🙂
 
Θα ήθελα με την σειρά μου να σας πω κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα καναρίνια μου. Αρχικά είναι και τα 2 θυληκα και μοιραζωνται το ίδιο κλουβί εδώ και 2 χρόνια περίπου. Το κίτρινο το λέω tweety(προτοτυπο😆) και το καφέ Κικι. Η διατροφή τους είναι αρκετά, θα τολμούσα να πω, περιποιημενη και προσεγμένη καθώς πέρα από το βασικό μείγμα που έχουν(deli nature) τρεφωνται και με..."ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! ". Πιο συγκεκριμένα τρώνε:μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο, σπανάκι, μαρούλι, ρόκα, ραδίκια, αγκιναρες, κολοκυθάκια, αγκουρι, καλαμπόκι, μήλο, αχλάδι, μπανάνα, σύκο, κεράσια, φράουλες, καρότο, πιπεριές, σκορδο,10+αγριοχορτα,ριγανη,θυμαρι, δενδρολιβανο, μεντα, δυοσμο, βασιλικο,τσουκνιδα, μελισσοχορτο, φασκομηλο, λεβαντα, χαμομήλι, κατιφεδες, καλεντουλες, κουμαρα, βατόμουρα, κυνοδορα, καταιγρο, ροδια και κάτι άλλα που δεν τα θυμαμε τώρα. Επίσης, τρώνε και μεμονωμένους σπόρους όπως :κουκουναροσπορο, κολοκυθοσπορο, φαγοπυρο, κολιανδρο, ηλιοσπορο, τσια, κινοα, περιλλα και παπαρουνοσπορο. Το καλοκαίρι τους μάζεψα και πολλούς σπόρους από αγκάθια τα οποία τα έβαλα στο μουλτι και τα κατασπαραξαν! Τρώνε αυγό και την αυγοτροφη της deli nature καθώς και κεχρί. Ανά 10 μέρες τους βάζω και μυλοξυδο στο νερό όπως και στην μπανιέρα. Το μόνο που δεν έχουν φάει είναι βλαστωμενους σπόρους αλλά ελπίζω με την βοήθεια σας να καταφέρω να φτιάξω και από αυτούς. Αυτά περί διατροφής των μικρών μου και συγνώμη αν σας κούρασα με τον όγκο του μηνύματος. Την καλησπέρα μου.
 
Μπράβο στις δεσποινίδες που συγκατοικούν τόσο καιρό και δεν πουπουλοτραβιουνται και μπράβο και σε εσάς που τις φροντίζετε τόσο καλά. Πολύ ομορφες! Να τις χαίρεστε!
 
Βασιλόπουλα τα καναρίνια σου! Πλούσιο και ευρύ σιτηρέσιο! Πολλά μπράβο για όλα αυτά που τους προσφέρεις απλόχερα! Είναι υποδειγματικό! 🙂

Ελπιζω να μην εχουν παραπονο
Αυτό τους έλειπε! 😛😀 Αδιαμφισβήτητα θα απολαμβάνουν και θα χαίρονται όλη αυτή την περιποίηση και φροντίδα! 🙂
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back
Top