Γενικά Σας παρουσιάζω τον Φιντέλ

GreekMan72

PB Known Member
Εγγραφή
8 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.149
Πόλη
Ραφήνα
Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι!
Όχι δεν έχω σκοπό να παρουσιάσω τον γνωστό σε όλους μας ηγέτη αλλά το καναρίνι που απέκτησα σήμερα. Το όνομα μάλλον το επέλεξε ο ίδιος διότι όπως τον είχα στο κουτάκι του μέσα στο αυτοκίνητο, ακούστηκε στο ραδιόφωνο το όνομα του Φιντέλ Κάστρο. Αμέσως μόλις ακούστηκε το όνομα τιτίβισε οπότε.. Εβαπτίσθει αμέσως:D

Η αίτια για όλο αυτό ήταν κάποια άρθρα που διάβασα εδώ πρόσφατα σχετικά με τις χύμα και τις σφραγισμένες τροφές. Έτσι λοιπόν σήμερα, πήγα να αγοράσω τροφές μέσα από τις πολλές επιλογές που έχετε υποδείξει στο αντίστοιχο forum.

Όπως και το όνομα του μάλλον με διάλεξε κι εμένα ο κύριος διότι όπως περιτριγύριζα στο Pet shop τον άκουσα να κελαηδάει.. Πήγα κοντά.. Το κοίταξα.. Τιτίβισε.. Το αγόρασα. :)
Φυσικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι ράτσα είναι ούτε και ρώτησα..Ίσως να είναι μια επιπόλαια αγορά την οποία όμως καταευχαριστήθηκα! Ακόμη κι αν έγινα η χαρά του.. Πετσοπα🙄

Και ιδού
fintel_1.webp
 
Φυσικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι ράτσα είναι ούτε και ρώτησα..Ίσως να είναι μια επιπόλαια αγορά την οποία όμως καταευχαριστήθηκα!
Δεν υπάρχει καλύτερη αγορά από αυτή.
Ότι κι αν είναι.. είναι μοναδικό...
Και ως τέτοιο σου εύχομαι να ζήσετε και να αλληλο-ευχαριστιέστε!
 
Δεν υπάρχει καλύτερη αγορά από αυτή.
Ότι κι αν είναι.. είναι μοναδικό...

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο misalouris.. Kάποιες φορές πρέπει να γίνεται κι έτσι..
Σε ευχαριστώ!
 
Να σου ζήσει! Οι καλύτερες αγορές ειναι αυτές. Κι εγώ τον Ροσκο μου, τον είδα στο μαγαζί, με πλησίασε και άρχισε να κελαηδάει πιο δυνατά από τα υπόλοιπα, θαρρείς και ήθελε να φύγει από κει μέσα. Δεν κοιταξα χρωμα, ράτσα, φωνή, απλά τον αγάπησα. Τον πήρα το επόμενο λεπτό. Να τον χαίρεσαι και πάλι τον Φιντέλ.
 
Άντε και μια νυφούλα τώρα. 😉

:D

Πάντως πρέπει να πω ότι το σκέφτομαι σοβαρά..ωστόσο είμαι στο στάδιο της ενημέρωσης για το πώς και τι.. Είναι τόσα αυτά που έχω διαβάσει που δεν νιώθω σίγουρος ότι τα έχω στην σωστή σειρά και ότι τα έχω επεξεργαστεί σωστά ώστε να προσπαθήσω ..
 
. Με διάλεξε κι εμένα ο κύριος διότι όπως περιτριγύριζα στο Pet shop τον άκουσα να κελαηδάει.. Πήγα κοντά.. Το κοίταξα.. Τιτίβισε.. Το αγόρασα.
Υπέροχη η γνωριμία σας! Καλορίζικος, να περνάτε όμορφα για πολλά πολλά χρόνια!👍
 
Back
Top