Γενικά Σας παρουσιάζω το νέο μου κοκατίλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Giannis42
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Giannis42

PB New Member
Εγγραφή
2 Αυγ 2024
Μηνύματα
12
Την πηρα μολις χτες απο εκτροφεα η οποια μου ειπε οτι ειναι 3 μηνων! Ειναι ο πρώτος παπαγαλος που παίρνω και εχω φροντίσει να έχει τοσο ενα πολυ καλο κλουβί όσο και τις απαραιτητες τροφές για την σωστή του διατροφή! Χαρηκα για τη γνωριμια!
 

Συνημμένα

  • Ποοκθ.webp
    Ποοκθ.webp
    114 KB · Προβολές: 14
Να την χαίρεσαι Γιάννη!! Είναι πανέμορφη!!
Είναι ήμερη?

καλο κλουβί
Αν θες άνοιξε ένα καινούργιο θέμα με φωτογραφίες του κλουβιού να δούμε αν θέλει αλλαγές στη διαρύθμιση για να είναι πιο άνετο για τη διαβίωση της!
Και γενικά οποιαδήποτε απορία έχεις θα χαρούμε να τη συζητήσουμε!!
 
@Vasia24 Ευχαριστω πολυ! Γενικα ειναι αρκετά ήρεμη για τις 2 μέρες που ειναι εδω και με την ταλαιπωρία που εφαγε χτες απο ολη τη μεταφορα απο Μενιδι- Πειραια! Της αφηνω χρονο και χωρο να ηρεμησει μιας και πριν παρω παπαγαλο διαβασα αρκετα για το πως να τον χειριστω!

Εχω ενα προχειρο κλουβι ( εννοειται τετραγωνο) το οποιο ειναι για μεταφορα της μονο, μιας και αυριο περιμενω το κανονικο της κλουβι που της εχω παραγγειλει και απο Δευτερα που θα είναι ετοιμο και στημενο θα βγαλω φωτογραφιες και με αυτο! Θελω να την αφησω 2-3 μερες πριν επιχειρησουμε την μετακομιση! Παρεθεσα μια απορια ( αν και ξερω την απαντηση απλα ηθελα να ακουσω τις δικες σας γνωμες) στο θεμα εκπαιδευσης! Θα χαρω να παρω απάντηση!
 
Back
Top