Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους.
έτσι πιστεύω τουλάχιστον.
Τώρα, εγώ χρησιμοποιώ σπάτουλα και για τα επικίνδυνα σημεία, (εσοχές, γωνίες κλπ) και την ξύστρα. Την συρματόβουρτσα όπως και ο green για το κουνελόσυρμα, και βάζω και εγώ χαρτιά Α3, με ελαφρόπετρα στα ταψάκια των κλουβιών μου.
Και πάντοτε βέβαια μετά το ξύσιμο, πλύσιμο με σαπουνάδα και σφουγγαράκι, σκούπισμα, στέγνωμα και απαραίτητα ψέκασμα με διάλυμα απολυμαντικό, αντισηπτικό, αντιμικροβιακό, αντιπαρασιτικό, αντι-, αντι-.
Μόνο σαπουνάδα με σφουγγαράκι, σκούπισμα, στέγνωμα, ψέκασμα!
Κι αν έχουν περισσότερη "βρώμα" σε κάποια σημεία, μούλιασμα σε απορρυπαντικό πιάτων για 10 - 15 λεπτά και μετά τρίψιμο με σφουγγαράκι κλπ.
Είναι κρίμα τις ανοξείδωτες προσόψεις ή κλουβιά που έχουν κάγκελα, είτε ανοξείδωτα, είτε βαμμένα με ειδική μπογιά, να τα καταστρέφουμε μόνοι μας και να δημιουργούμε κινδύνους για τα πουλιά μας, από σκουριά ή ότι άλλο.
(Και τα έχουμε και πληρωμένα ή και χρύσοπληρωμένα, πολλές φορές).
Φιλικά,