Σεμινάρια Σεμινάριο πτηνοπαθολογίας ΕΛΚΕ - 2014

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης pap
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
  • Ετικέτες Ετικέτες
    έλκε
Σεμινάριο πτηνοπαθολογίας Ε.Λ. Κ. Ε.

30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο σεμινάριο Πτηνοπαθολογίας της ΕΛΚΕ. Ομιλητής θα είναι η Κτηνίατρος Patricia Gray, τη μοναδική κτηνίατρο στην Ελλάδα με επίσημη μετεκπαίδευση και κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου στη χειρουργική και παθολογία εξωτικών ζώων.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 10.00π. Μ. , θα κρατήσει 4 ώρες και θα ακολουθήσει γεύμα. Το σεμινάριο είναι ανοικτό για όλους τους εκτροφείς πτηνών . Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου : Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο : http://www.papacharalabio.edu.gr/ , Πελοπίδα 85 στο Περιστέρι (Τ. Κ. : 121 36 )

Το σεμιναριο θα ειναι το πρωτο απο μια σειρα σεμιναριων που στοχο εχουνε την πρακτικη οψη των ασθενειων που πλητουν τα καναρινια.

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας ως τις 22/3/2014 μέσω email [email protected] , αποστέλλοντας το α)όνομα σας, β)κινητό επικοινωνίας, γ)αριθμό ατόμων που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

 
Έχω μερικές απορίες... Άμα δεν είμαστε εκτροφείς μπορούμε να το παρακολουθησουμε; Επίσης είναι δωρεάν;
 
Μην ξεχνιόμαστε...άλλο ένα ενδιαφέρον σεμινάριο πλησιάζει. Να οργανωθούμε!
 
  • Like
Αντιδράσεις: pap
Θεσσαλονίκη απο του χρονου! 🙂
δυστηχως ο πυρηνας του συλλογου ειναι στην Αθήνακαι ειναι δυσκολο για εναν συλλογο που δεν εχει αρκετα μελη σε καποια αλλη πολη να διοργανωσει εκει σεμιναριο.
μην ξεχναμε οτι τα σεμιναρια εχουνε ενα κοστολογιο και ενας συλλογος τα διοργανωνει πρωτα για τα μελη του και υστερα παντα για να προωθησει τις ιδεες του, οι οποιες ειναι παντα σχετικες με την εξαπλωση του ενδιαφεροντος για τα καναρινια.
 
Back
Top