καλησπερα καταρχην παιδια να βαλοθμε καποια πραγματα στην θεση τους,το πουλι δεν σεντουκιαζετε για να γινει ποιο ημερο το σεντουκι εχει την ιδιοτηνα να αλαζει την εποχη στο πουλι, τα φλωρια τα βαζουμε σεντουκι μετα του αγιαννιου οπως λενε οι παλεοτεροι αν θελεις φιλε στειλε μου μυνημα να σου πω ακριβως τη πρεπει να κανεις.
πριν αρχισουν να ριχνουν τα βαζουμε στο σεντουκι οποτε τα αναγκαζουμε να ριξουν αποτομα σε μια εβδομαδα και να ντυθουνε κατευθιαν. μολις γυαλισουνε κατα μεσα σεπτεμβρη ξεκιναμε προπονισεις και τα πουλια ξαναπυρονουν.
Σάκη δεν είπα ποτέ ότι θα κλειδώσω το θέμα. Είπα ότι αν δημοσιευτεί για δεύτερη φορά μήνυμα "εγχειρίδιο βασανισμού" πουλιών, τότε ο συντάκτης του θα ψάχνει για ποιο δημοκρατικό φόρουμ προκειμένου να δημοσιεύσει τις δημοκρατικές, σύννομες πληροφορίες του.Σταύρε γιατί να κλείσεις το συγκεκριμένο πόστ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά και οι υπόλοιποι να ενημερώνονται από όλες τις πλευρές. Δεν νομίζω ότι έχουμε να φοβηθούμε τέτοιες αντιλήψεις. Ισα ίσα πρέπει πλεον με επιχειρήματα να τις αντικρούουμε.
Προσπαθήστε παρακαλώ να καταλάβετε τι είπα... :)Φιλε Σταυρο δεν συμφωνω να μην του επιτρεψεις να γραφει αυτα που νομιζει.
Αυτές η δικτατορικές πορδολογίες όχι σε εμένα. Οι τελευταίοι πριν από εσάς που εφάρμοζαν το μούτο ήταν οι χουντικοί σε ανθρώπους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως έχουν επίσης τη συνείδησή τους καθαρή.pasx79 είπε:οχι να αντιμετοπιζετε καποιους ανθροπους που θελουν να μαθουν με δικτακτορικο τροπο,τωρα αν θεωρεις οτι πρεπει να με κλειδωσεις καντο τουλαχιστων εχω την συνειδηση μου καθαρη οτι δεν προσεβαλα κανεναν.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας