Γενικά Σε καποιες καρδερινες βρηκα πουπουλα, ειναι πτερορροια η οχι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης marinis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

marinis

PB New Member
Εγγραφή
8 Φεβ 2014
Μηνύματα
168
Πόλη
Θεσσαλονίκη
σε καποιες καρδερινες βρηκα πουπουλα αρχιζει η πτερορια απο τωρα η ειναι κατι αλλο;κ αν ειναι πτερορια να δωσω κατι παιδια; Εφχαριστω!
 
Κατά πάσα πιθανότητα είναι πτερόρροια, είναι η εποχή της. Χρειάζεται λίγες περισσότερες πρωτεινες, ένα συμπλήρωμα διατροφής με αμινοξέα, αρκετά μπάνια και αν έχεις τη δυνατότητα να τους προσφέρεις αρκετό χώρο για να μπορούν να πετούν. Κατά τα άλλα, η διατροφή τους να είναι πλήρης όσον αφορά το μείγμα σπόρων, τα φρούτα και τα λαχανικά.
 
Ο χώρος είναι πολύ σημαντικό στην περίοδο της πρώτης πτερόροιας των πουλιών...όπως αναφερει και ο Σταύρος.

Ενας καλός χώρος είναι περίπου το ενάμισυ μέτρο μήκος...όπου το πουλί μπορεί να πετάξει. Σε αυτή την απόσταση μπορεί να κάνει τρία χτυπήματα με τα φτερά. Ειναι κάπως αρκετό για πουλάκια εκτροφής και μόνο.
 
μαλιστα σας εφχαριστω κ ποσο διαρκει αφτην η διαδικασια τισ αλλαγης; Μερικα δεν εχουν κ ουρες τωρα λογικα θα βγαλουνε; Πχ το pterofen τισ tafarm ειναι καταληλο σκεβασμα;
 
Τα λίνκ στη λέξη λέξη πτερόρροια απαντούν στις περισσότερες ερωτήσεις σου.

Ναι, το Pterophen είναι ένα από τα συμπληρώματα που προορίζεται για την αντιμετώπιση καταστάσεων πτερόροιας.
 
Σε περίπτωση που τα πουλιά είναι εκτροφης δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω από μια πλούσια διατροφή, λαχανικά κάθε μέρα μπάνιο κάθε μέρα νερό καθαρό και ο αυγό αυγότροφη σκουλήκια ότι δίνεις τέλος πάντων...
Εγω πολυβιταμινες δεν θα έδινα δεν έχω δει κάναν καρπό πολυβιταμινης στην φύση εξάλλου...
Αν δεν είναι εκτροφης θα καταλάβεις σύντομα τι είναι πτεροροια για αυτά τα πουλιά..
 
Back
Top