Φροντίδα Σε πιο μέρος του κλουβιού πρέπει να βάλω τη λιχουδιά του Κοκατίλ;

JohnMoumos

PB New Member
Εγγραφή
13 Σεπ 2017
Μηνύματα
63
Πόλη
Κατερίνη
Έχω πάρει λιχουδιά στο κοκατιλ μου αλλά δν την τρώει σε πιο μέρος του κλουβιού πρέπει να τη βάλω για να τη τρώει;Επίσης το έχω κοντά στο ένα μήνα και ακόμα είναι πολύ τρομαγμένο είναι άγριο και θέλω να το ημερέψω τι πρέπει να κάνω;
 
σε πιο μέρος του κλουβιού πρέπει να τη βάλω για να τη τρώει
Τι είδους λιχουδιά;

Κάνε μια προσπάθεια να το βάλεις σε ένα δύο διαφορετικά σημεία μήπως φοβάται το συγκεκριμένο και αν δεν ενδιαφερθεί, ίσως θα πρέπει να δοκιμάσεις να του δώσεις κάτι άλλο, εφόσον κρίνεις ότι είναι απαραίτητο να έχει.
 
Καλημέρα. Προφανώς δεν έχει ξαναδοκιμασει και γιαυτό δεν την πλησίασε ακόμα. Αν την αφήσεις λίγο καιρό θα την δοκιμάσει, αλλά δεν υπάρχει και λόγος. Προσπάθησε να του παρέχεις μια ισορροπημένη διατροφή από μίγμα σπόρων και φρούτα και θα είναι ευτυχισμένο. Στο φόρουμ υπάρχουν αρκετά θέματα περί διατροφής που θα σε βοηθήσουν.
 
Έχω πάρει λιχουδιά στο κοκατιλ
Προφανώς θα εννοείς παστέλι.. Αλλά και κάτι άλλο να είναι να μην το ξανά δώσεις...
Δεν χρειάζεται να δίνουμε τέτοιες λιχουδιές και να τα παχαινουμε τα πουλάκια... Ειδικά αν δεν πετάνε κιόλας μέσα στο σπίτι για γυμνάζονται...
Δώστου χόρτα, φρούτα, λαχανικά και βότανα αυτά χρειάζεται το πουλάκι για να είναι υγιές...
Επίσης το έχω κοντά στο ένα μήνα και ακόμα είναι πολύ τρομαγμένο είναι άγριο και θέλω να το ημερέψω τι πρέπει να κάνω;
Διάβασε εδώ 🙂https://community.petbirds.gr/threads/Εκπαίδευση-παπαγάλων-εξημέρωση.5707/
 
Γενικα αυτα τα ετοιμα τα στικ δε χρειαζεται να τα δινεις! το καλυετρο ειναι να του παρεεις τη τοφη του(σπορους) και απο κει και περα υπαρχουν ποσα πραγματα απο φρουτα και λαχανικα οπως σου ειπαν που μπορεις να του βαζεις!
Απο κει και περα να ξερεις οτι οτιδηποτε καινουργιο θες να βαλεις στο κλουβι θελει τροπο! Ειδικα τα κοκατιλ πανικοβαλονται οταν βαζουμε κατι που δεν εχουν συνηθισει! Αν θες να βαλεις καποιο νεο παιχνιδι για παραδειγμα δε θα το βαλεις κατευθειαν στο κλουβι αλλα καπου απεξω για να το βλεπεις μερικες μερες και να τ συνηθισει, επειτα θα το βαλεις στο κλουβι του! Το ιδιο ισως εγινε και με τη λιχουδια πιθανον που του εβαλες!
 
Back
Top