Γρηγόρη διαλύεται στο νερό;Εγώ εμπειρικά βάζω 1 σταγόνα στο μισό λίτρο
Γρηγόρη καλησπέρα, η πρόταση που σου παράθέτω από το μήνυμά σου θέλει πολύ συζήτηση και τότε μόνο θα σου πω εάν σκέφτεσαι και γνωρίζεις σωστά ή λάθος. Όμως δεν είναι της παρούσης επειδή εδώ είναι ένα φόρουμ που αφορά την ορνιθοκολτούρα και ειδικότερα τα καναρίνια . Επ αυτού τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις δουλειά με την διάλυση του προϊόντος που αναφέρεις στην ποτίστρα . Αυτό αναφέρεις στην ρήμη του λόγου σου στο ίδιο μήνυμα απαντώντας στον Σταύρο . Απλά δεν κολλάει μια απλή ποσότητα, κολλάει όλη η ποσότητα ή έστω όση δεν αιωρείται στο πάνω μέρος του νερού . Αυτά έχω να σου πω , δεν διεκδικώ το αλάθητο και εάν σκέφτομαι σωστά ελπίζω να σε βοηθήσω.@gianniskilkis Το 2ο ΔΕΝ πρέπει να πίνεται, ανεξαρτήτα απο την ποιότητα.
Γρηγόρη διαλύεται στο νερό;
Η ερώτησή μου έγινε κυρίως για χάρη της συζήτησης. Ναι, το λάδι δεν διαλύεται στο νερό αλλά όταν πρόκειται για ανθρώπινη χρήση, μερικές σταγόνες μέσα σε ένα ποτήρι νερό όπως είπε και ο Γρηγόρης, θα καταποθούν σε μεγάλο ποσοστό ούτως ή άλλως, αν και εφόσον πιούμε ολόκληρο το περιεχόμενο του ποτηριού.Το λάδι δε διαλύεται ποτέ σε νερό, το κουνάω καλά και γεμίζω τις ποτήστρες.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας