Φροντίδα Σε ποια ηλικία δεν κοιμούνται στη φωλιά τα περιστέρια;

pamilianexr

PB New Member
Εγγραφή
5 Φεβ 2021
Μηνύματα
13
Πόλη
Πάτρα
Καλησπέρα πριν ένα μήνα δύο περιστέρια γέννησαν ένα αυγό. Έχει βγει το μικρό έχει μεγάλωσει και ενώ κάθε βράδυ ερχόταν η μαμά του και κοιμόταν μαζί του σήμερα είν'μόνο τού? Ξέρετε γιατί? Σε ποια ηλικία το αφήνουν μόνο τού?
 
Πάνω στον μήνα πάνω - κάτω το εγκαταλείπουν . Όμως μπορεί στην φύση ,για ανεξέλεγκτες αιτίες, μπορεί να μην το επισκεφτούν σύντομα. Το θέμα είναι εάν το γιαβρί τρώει μόνο του και εάν είναι ταϊσμένο . Σε κάθε περίπτωση στην δική σου φωλιά όλα εξαρτώντε από την φύση . Καλή συνέχεια .
 
το μεσημερι ειδα τον μπαμπα του που του μαθαινε να τρωει...εαν του δωσω κατι κοντα στο στομα του ανηγει και ο παιρνει μονο του δεν εχω δει αν πηγαινει στην τροφη λογικα θα το εχουν μαθει η ισως ερθουν ξανα το πρωι να το ελενξουν αν ξερει τα παντα!
Του βαζω φαγητο κ νερο κι εγω απο την μερα πριν γεννηθει εβαζα και στους γονεις...
ναι στην φυση ετσι γινεται μου το ειπε κ η μαμα το ειδαν οτι μεγαλωσε και ερχονται πιο σπανια πλεον... απλα στεναχωρηθηκα λιγο που ειναι μονο του...
οταν πεταξει δλδ θα το χασω η ξερεις αν θα ερχεται που κ που να τρωει?
θα μας ξεχασει εμας? ειναι ομορφο κ το αγαπησα αλλα δυστηχως καποια στιγμη θα πεταξει οποτε θα φυγει απο την φωλια του
 
Διακρίνω την αγάπη σου και όσα λες είναι πραγματικά όμορφα αλλά εάν θες τόσο πολύ πάρε ένα ζευγαράκι δικά σου , ταχυδρόμους , που δεν φεύγουν από εκεί . Έαν τα περιποιείσαι και τα προσέχεις θα σε γεμίσουν χαρές .Καλή συνέχεια .
 
Back
Top