Αναπαραγωγή Σε ποια ηλικία είναι αναπαραγωγικά τα lovebird;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos_sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panos_sk

PB Member
Εγγραφή
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
405
Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλησπερα! Θελω να ρωτησω σε ποια ηλικια ειναι ικανα αναπαραγωγικα τα λοβμπιρτ. Το δικο μ παπαγαλακι ειναι περιπου 7 μηνων! Ποτε θα ειναι ετοιμη; Επισης εχω να κανω και μερικες ερωτησεις σχετικα με την διατροφη του κατα την περιοδο αναπαραγωγης ομως...
 
Το δικο μ παπαγαλακι ειναι περιπου 7 μηνων! Ποτε θα ειναι ετοιμη; Επισης εχω να κανω και μερικες ερωτησεις σχετικα με την διατροφη του κατα την περιοδο αναπαραγωγης ομως...
Έχεις κάνει τεστ και ξέρεις πως είναι θηλυκό; Η διατροφή πρέπει πάντα να είναι σωστή και πλήρης, σύμφωνα με το άρθρο αυτό https://community.petbirds.gr/threads/Η-διατροφή-των-παπαγάλων-από-τον-tony-silva.22447/.
Πάντα πρέπει να έχεις στο κλουβί σουπιοκόκκαλο και να τα μάθεις να τρώνε αυγοτροφή μια και μ' αυτήν θα πρέπει να ταΐζουν τους νεοσσούς όταν γεννηθούν, καθώς και με κεχρί μίλετ.
Αρσενικό έχεις;
Κάνε τις ερωτήσεις σου, για ν' απαντήσουμε συγκεκριμένα:)
 
Έχεις κάνει τεστ και ξέρεις πως είναι θηλυκό;...

Είπαμε όχι αλλά με κάποιον μαντικό τρόπο είναι σίγουρος. :D

Μην βιάζεσαι Πάνο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι πριν μάθουν να φροντίζουν σωστά ένα ζώο, άλλοι δεν ξέρουν καν το όνομα του είδους, έχουν ως πρώτο μέλημα την αναπαραγωγή. Ζουν και χωρίς αναπαραγωγή τα πουλιά.
 
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι πριν μάθουν να φροντίζουν σωστά ένα ζώο, άλλοι δεν ξέρουν καν το όνομα του είδους, έχουν ως πρώτο μέλημα την αναπαραγωγή.
Έλα ντε...
... και το χειρότερο πόσα πουλάκια χάνονται στον βωμό των τρυφερών στιγμών που προσδοκούν οι ιδιοκτήτες τους ☹
 
Άρθρο Lovebirds είπε:
Η αναπαραγωγική ηλικία των Lovebird ξεκινά περίπου τον πρώτο χρόνο την ζωής τους. Μερικά ωριμάζουν νωρίτερα αλλά δεν είναι σωστή η επιλογή να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή πριν την ηλικία του ενός έτους.
Από το άρθρο Παπαγάλοι Lovebirds (Agapornis). Διάβασέ το προσεκτικά.

Επισης εχω να κανω και μερικες ερωτησεις σχετικα με την διατροφη του κατα την περιοδο αναπαραγωγης ομως...
Όταν έρθει ο καιρός τους. Μέχρι τότε, χρησιμοποίησε την αναζήτηση του PetBirds καθώς υπάρχουν απαντήσεις σε όλα όσα έχεις ρωτήσει και σε όποια άλλη απορία μπορεί να σου προκύψει.
 
Back
Top