Στον εναμιση μηνα (5-6-7 εβδομαδες αναλογα με το καθε πουλακι) περιπου Αγγελε ξεκινουν να δοκιμαζουν να φανε μονα τους με το ραμφος τους. Ο απογαλακτισμος διαρκει περιπου ως την ηλικια των 10 εβδομαδων. Καποια πουλακια ισως ζητανε φαγητο εως και τη 12η εβδομαδα που εννοειται οτι πρεπει αυτος που τα ταιζει να τους το προσφερει. :)
Aγγελε απ'οτι διαβασα στο διαδικτυο λεει οταν γινουν 2-3 εβδομαδων οχι νωριτερα. Γιατι να τα απομακρυνεις απο τους γονεις; Εσυ δεν ειπες πως θα τα ταισεις λιγο συμπληρωματικα; Ειναι μεγαλη ευθυνη. Τι θα γινουν τις ωρες που λειπεις;
οχι εγω δεν θα ταϊσω αποκληστικα, αλλα αν βγουν απο 3 και πανω ενα θα παει Αθήνα... Που θα ανεβω περιπου ενα μηνα μετα την εκκολαψη... Εχει ξαναταίσει στο χερι εκει που θα παει, αλλα δεν ξερω θα το κανονισουμε...
...gia na exeis ena poli imero pouli den xreazete na to pareis apo tous goneis...
...mporeis na vgaleis ta mikra apo ti folia kai na ta valeis se ena mpol kai na ta exeis ekso apo ti klouvi mazi me tous goneis vevea ;kai mporeis na ta pareis sta xeria gia ligo kathe mera... etsi tha megalosoun sosta me tous gonis kai den tha se fovuntai katholou.
δεν σκοπεβω να παρω τα μωρα απο τους γονεις και να τα μεγαλωσω εγω... Θα τα ταίζω και εγω εν μεροι για να με συνηθησουν και θα τα βγαζω καθημερινα απο τη φωλια...
απλα το ενα θα το παρω απο τους γονεις πριν τον απογαλακτισμο γιατι τοτε θα ανεβω Αθήνα και θα το δωσω στο ατομο που θα το υοθετισει... Θα το ταϊζει με κρεμε και εχει ξαναταϊσει οποτε ξερει...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.