Συμπληρώματα Σε ποιο είδος τροφής μπορεί να χορηγηθεί Βιταμίνη Α;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Georgina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Georgina

PB Supporter
Πόλη
Αθήνα
Διαβάζοντας τις οδηγίες για την χορήγηση της βιταμίνης Α Bogena A Vitamin , αναρωτιόμουν σε ποιό είδος τροφής μπορεί να χορηγηθεί; Στους σπόρους, στην αυγοτροφή, στο αυγό;και όταν λέει 1 σταγόνα σε 3 μέρες, τί εννοεί; Μπορεί να δοθεί προληπτικά ή μόνο στην περίπτωση που εμφανίσει κάποια συμπτώματα;

Διαβάζοντας τις οδηγίες για την χορήγηση της βιταμίνης Α Bogena A Vitamin , αναρωτιόμουν σε ποιό είδος τροφής μπορεί να χορηγηθεί;

Πιστεύω ότι στην αυγοτροφή θα ήταν καλά! 🙂

και όταν λέει 1 σταγόνα σε 3 μέρες, τί εννοεί;

Λέει μία σταγόνα για 4 μέρες. Νομίζω ότι πρέπει για 4 μέρες να του προσφέρουμε την βιταμίνη Α.

Μπορεί να δοθεί προληπτικά ή μόνο στην περίπτωση που εμφανίσει κάποια συμπτώματα;

Θεωρώ ότι αν το πουλί δεν έχει έλλειψη της βιταμίνης Α θα ήταν καλύτερα να του δίνουμε τροφές που περιέχουν την βιταμίνη Α και να μην το ''φορτώνουμε'' με συμπληρώματα δίχως αιτία.

Διαβάζοντας τις οδηγίες για την χορήγηση της βιταμίνης Α Bogena A Vitamin , αναρωτιόμουν σε ποιό είδος τροφής μπορεί να χορηγηθεί; Στους σπόρους, στην αυγοτροφή, στο αυγό;και όταν λέει 1 σταγόνα σε 3 μέρες, τί εννοεί; Μπορεί να δοθεί προληπτικά ή μόνο στην περίπτωση που εμφανίσει κάποια συμπτώματα;

Σε ότι είσαι σίγουρη, οτι θα την καταναλώσει όλη και γρήγορα.
Ενα τέταρτο του αυγού, είναι ότι πρέπει.Αλλά και 1/4 μιας αυγοθήκης με αυγοτροφή είναι καλή..υποδοχή.
-Αν είσαι σίγουρη οτι υπάρχει ανάγκη(λευκά καναρίνια) την παρέχεις με πρόγραμμα όλο τον χρόνο. Διαφορετικά, η άποψη της Αναστασίας
είναι στο σωστό δρόμο.

Να συμπληρώσω οτι μιας και χορηγώ βιταμίνη Α στον cockatoo μου προτιμώ να την δίνω πάνω σε κάτι που του αρέσει πιο πολύ. (μια καλή λύση για παπαγάλους που δεν καταναλώνουν αυγοτροφή 😉 ) Μιας και η συγκεκριμένη βιταμίνη περιέχει συν των άλλων φυτικά έλαια, προσκολλάται πάνω σε σπόρους κτλ, και έστω η επαφή της γλώσσας στον σπόρο είναι ικανή να παρέχει στον οργανισμό την βιταμίνη.

Επίσης εγω στην Κούκυ δίνω καρότα, ωμά και καθαρισμένα, που είναι πλούσια σε βιταμίνη Α.

Back